Cu cine se iubește Roxana Vașniuc? Imagini HOT cu frumoasa șatenă și noul său iubit

A fost cuplata cu patronul unei alimentare, iar in ultimele luni au circulat zvonuri ca ar fi combinata cu Dan Chisu. De curand, insa, Roxana Vasniuc a schimbat „afacerea”, iar noi am aflat, in exclusivitate, cine e noul ei iubit.

Roxana Vasniuc nu mai este preocupata si nici nu mai sta in spatele unei tejghele pentru a se ocupa de afacerea iubitului ei, caci acum s-a orientat. De aceasta data mult mai bine, catre un restaurant. Sau, mai bine zis, catre patronul acestuia. Ce-i, drept munca la alimentara a ajutat-o destul de mult, tinand cont ca in perioada respectiva omul de afaceri Silviu Progoana o concediase de la postul de televiziune pe care il detinea. De curand insa, satena a revenit pe micul ecran, iar iubitul cu alimentara a fost inlocuit cu altul cu restaurant.

Cei doi s-au cunoscut total intalmplator si nu in circumstante prea bune. Barbatul a vrut sa o dea in judecata deoarece a folosit niste filmari de la restaurantul lui la emisiunea unui post de televiziune national, fapt care l-a enervat la culme. Din fericire, planul nu a fost dus la bun sfarsit pentru ca in momentul in care Roxana si-a facut aparitia la intalnire, barbatul s-a indragostit iremediabil de ea. Prima iesire oficiala a avut loc chiar de Revelion, asa cum era de asteptat in restaurantul detinut de noul iubit. Chiar daca sunt la inceput de drum, cei doi par sa se inteleaga de minune: „Suntem impreuna de putin timp, dar simt ca m-am indragostit”, a declarat Roxana.

roxana_2

(sursa: www.cancan.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *