Cum să scapi de DURERI de cap, cu un remediu NATURIST și foarte simplu

Dacă suferiți de dureri de cap atât de puternice încât sunt de nesuportat sau aveți tensiunea mare, puteți încerca un remediu natural care elimină durerea în numai 20 de minute.

Aveți nevoie de o bucată pănză de bumbac sau tifon pe care trebuie să o impachetăm astfel încât să avem 8 straturi și lungime suficient de mare pentru a ne putea înfășura capul. Dizolvați 2 lingurițe de sare în 250 ml de apă fierbinte, pentru a obține soluție salină de 8%.

Spălati-vă pe față, urechi și gât cu apă călduță. Înmuiați compresa în soluția salină, stoarceți excesul de apă și înfășutați-vă capul astfel încât să acoperiți fruntea, urechile și gâtul. Cel mai bine este să vâ întindeți pentru a permite compresei să își facă efectul mai bine.

În scurt timp veți simți cum durerea cedează însă trebuie să lăsați compresa să își facă efectul pentru 20 de minute. La sfârșit, îndepărtați compresa și vă puteți spăla pe față, urechi și gât pentru a începărta sarea.

Compresele cu sare au efectul opus față de consumul de sare. Sarea este de multe ori cauza umflăturilor și a tensiunii arteriale mari. Compresele cu apă salină au efect favorabil asupra inimii și stimulează eliminarea excesului de apă din organism. Tot cu astfel de comprese, putem scăpa și de picioarele umflate.

Sursa: unica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *