DDD, dacă vrei creiere, noi ţi le dăm!

Dan Diaconescu vrea să facă din Iaşi “capitală de creiere“. Cel puţin aşa au militat aghiotanţii lui otevişti prin discursurile ţinute în faţa a câtorva sute de adversari ai lui Ciocă şi umili adversari ai “ciocoiului Oprescu”. Aceşti “născători de genii“, cum însuşi un anonim otevist pepededist i-a numit, au umplut sala Casei Sindicatelor, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru a-l idolatriza pe cel care-i îndobitoceşte în fiecare seară.

N-am întâlnit oameni mai iubitori, mai frumoşi ca în Iaşi. Aici sunt cei mai deştepţi români, cele mai mari creiere“, a grăit vestitul DDD, în aplauzele frenetice ale bieţilor creduli. Acest tridimensional personaj al politichiei româneşti a fost completat de aghiotantul lui, care are probabil şi el o emisiune la OTV – “Iaşul a rămas capitala de suflet şi de creier românesc!“.

Nu ne întrebaţi cum îl cheamă pe aghiotant, că nu ştim, noi nu priveşte la OTV. DDD le-a mai spus fanilor săi, cu acelaşi zâmbet şmecher ca la ieşirea din arest, că îi va lua cu el în conducerea ţării. Dragă DDD de la PPDD, chiar insistăm să iei cu tine aceste „creiere” sublime (cu completarea caragialiană de rigoare), poate aşa va mai creşte media de IQ din târgul Ieşilor. Şi să nu-i uiţi pe Nae rectorul impostor, şi Dobre fariseul!!!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *