De ce îl iubesc femeile?

Cum pe cine? Pe Adrian Monoranu, şarmantul profesor din cadrul FEEA! Eroul nostru dintr-unul din Bârfele trecute care a strârnit aprige dispute şi comentarii pe site-ul nostru. Dealtfel, putem spune că recentele sale acţiuni îi întăresc statutul obţinut prin muncă intelectuală şi prin prezenţa în zonele cu activitate socială intensă.

Mono, un patriot local

Adrian Monoranu

Adrian Monoranu

Pe 24 februarie, Mono a participat la unul dintre evenimentele marca „Fabricat în Iaşi”, organizat la Prefectură. El a fost prezent în calitate de reprezentant al FEEA, fiind implicat în parteneriat cu realizatorii generosului proiect care încearcă să sprijine comunitatea ieşeană de afaceri.

„Am participat în calitate de reprezentant al FEEA, în locul lui Gabriel Lazăr. Acest proiect, Fabricat în Iaşi, îşi propune să stimuleze economia locală, susţinând brandurile ieşene. Având un parteneriat cu FEEA, am dorit să implicăm şi organizaţiile studenţeşti în vederea organizării unor evenimente, urmând întâlniri cu fiecare organizaţie în parte”, declară  Adrian.

Spre deosebire de funcţionarii publici care freacă menta prin Primărie şi aşteaptă cu nerăbdare weekend-ul pentru a se prezenta la tot felul de petreceri mondene (negând cu tărie, de altfel, prezenţa lor în astfel de locaţii), Mono munceşte cu pasiune şi recunoaşte cu francheţe faptul că ia parte şi la astfel de evenimente.

Şi un monden sadea

Recent, a fost zărit şi la prezentarea de modă organizată de Cătălin Botezatu, în incinta unei cafenele din Iulius Mall. „Am fost invitat de către organizatori şi am decis să merg, deşi cred că prezentarea s-a adresat mai mult femeilor”, recunoaşte Adrian.

Comentariilor răutăcioase care i-au fost adresate pe site-ul nostru, tânărul profesor le răspunde spunând: „Da, e adevărat că am fost însoţit la acest eveniment, însă nu cred că ar trebui să spun mai multe despre viaţa mea personală”. Observând că s-au făcut diferite aprecieri şi despre orientarea lui sexuală, acesta le răspunde cârcotaşilor şi invidioşilor că „fiecare e liber să creadă ce vrea. Eu sunt o persoană socială, nu mă ascund şi oricine mă poate găsi”.

Dixit!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *