Don Juan de FEAA

Adrian Monoranu

Adrian Monoranu

Credeaţi că bărbaţii chipeşi, inteligenţi şi bine dotaţi nu există? Ei bine v-aţi înşelat! Un exemplar din această specie pe cale de dispariţie la Iaşi îl putem regăsi nu într-un club de fiţe (deşi nu îi e străin nici acest loc), nici agăţând piţipoance prin Copou ci, în… bibliotecă. Chiar aşa!!!

El este, conform surselor noastre foarte discrete şi bine intenţionate, Adrian Monoranu. Prietenii îi spun Mono şi atât. „Născut în Sibiu, crescut în Sibiu, Piatra Neamţ şi Bacău, actualmente ieşean de conjunctură”, cum îi place să se definească pe pagina sa web, Adi a început să lucreze din 2002 în cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi ca lector la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor.

Ca şi marketer, a reuşit să îşi construiască foarte minuţios un plan de marketing, reuşind să devină unul dintre cei mai populari profesori de la FEAA. Desigur şi aspectul exterior l-a ajutat foarte mult. Chiar foarte mult. Astfel, fiind posesorul unui fizic debordant, Mono a reuşit să frângă multe inimi în rândul studentelor. Multe fete, trăind cu intensitate maximă o dragoste aşa-zis platonică, l-au bombardat cu mesaje kilometrice şi repetate pe conturile de Facebook sau Hi5.

Mono e pe facebook

De menţionat ar fi şi faptul că în reţeaua socială Facebook, Mono are în lista de prieteni peste 2.000 de persoane şi în jur de 100 de poze încărcate (numai bine pentru studentele care visează cu ochii deschişi la burlacul nostru fermecător). Gurile rele ne-au informat şi că uneori a cedat tinerelor studente „neprihănite”, stârnind adevărate drame şi multe controverse. Se spune că a avut o relaţie de o durată mai îndelungată cu o studentă, care ulterior, s-a sfârşit datorită infidelităţilor lui. Omu’ e tânăr şi în putere… de ce nu? Dar faima pe bârfe se construieşte, aşa că tânărul profesor în plină ascensiune a avut numai de câştigat de pe urma unor afirmaţii tendenţioase.

Cu o viaţă socială intensă, proful nostru este un obişnuit client al cluburilor de fiţe ieşene. Într-o companie selectă, înconjurat uneori de prieteni celebri, cum ar fi prezentatorul de emisiuni Daniel Buzdugan, acesta îşi lărgeşte aria de cuceriri, bifând pe lista sa şi domniţele extra tapate şi machiate, doritoare de atenţie.

La o poză dintr-un astfel de cadru extra academic postată pe contul său de Facebook unul din prietenii săi comentează „Ce profesor petrecăreţ”, „Acolo nu eram profesor’ adaugă Mono”. „Profesor la capitolul distracţie”, completează altcineva.

„Tânăr, inteligent, manierat” par a fi caracteristicile unui Făt-Frumos imaginar. Însă acesta există, iar cel care întruchipează toate aceste calităţi este nimeni altul decât profesorul nostru Mono, denumit şi Don Juan de FEAA.

Se apropie cu paşi repezi şi susţinerea lucrării de licenţă, iar cu această ocazie, noi, cei de la „Bârfa” vă urăm succes şi rugăm doamnele profesoare din comisia de examinare să nu încerce să opună rezistenţă farmecelor dumneavoastră, pentru că nu le serveşte la nimic. Apropo! Din partea noastră aveţi un 10 cu felicitări ! Ştie Mono pentru ce…Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *