Distracţia începe la „B Society”

Muzică bună, fete bronzate şi …sushi! Pe timpul verii, toate acestea se pot găsi în cea mai selectă locaţie din oraş, Clubul „B Society”. În scurt timp, acesta a devenit un important punct de atracţie, rivalizând cu alte localuri mai vechi din Iaşi. Pentru iubitorii de monden,  distracţiile estivale nu vor fi complete dacă nu vor trece pragul clubului.

Astfel, în fiecare miercuri seară, karaoke reprezintă distracţia de bază. Cel care se ocupă de muzică şi întreţine atmosfera este cunoscutul MC Abdul.

Vineri şi sâmbătă, intrăm în „lumea B”, în club sessions. Cele mai tari petreceri de „after hour” cu cei mai de seamă invitaţi se ţin numai aici, la „B Society Club”.

În plus, în zilele călduroase de vară, ferit de razele dogoritoare ale soarelui, localul vă aşteaptă într-o atmosferă relaxantă şi primitoare cu deliciile bucătăriei japoneze. Aici, pe bune!, e singurul loc unde găseşti cel mai bun sushi din oraş.

Distracţia se mută la nr. 18, pe strada Otilia Cazimir

Nopţile estivale devin, aici, în scurt timp incendiare. „B Society Club” a pregătit clienţilor săi foarte multe surprize pentru acest sezon. După ce s-au spart petrecerile prin alte părţi, acesta este locul în care toţi iubitorii de muzică bună se pot întâlni să petreacă până dimineaţă.

Maestrul de ceremonii este binecunoscutul Hari malaysianul care, împreună cu prietenul său Vlad Baba, supervizează întreaga acţiune şi au grijă ca totul să fie perfect. Sau, mai bine zis, PERFECT.

Bartender-ii se vor ocupa de show-ul de bar, dar şi de băutura fină comandată. Clienţii au posibilitatea de a alege dintr-o varietate de băuturi, având la dispoziţie peste 200 de sortimente de cocktailuri. „It’s time for an afterhour (r)evolution!”

Sushi, vedeta bucătăriei japoneze

Aveţi poftă de ceva exotic? Încercaţi sushi! Foarte iubit în afara Japoniei şi adorat de japonezi, sushi este o mâncare foarte apreciată şi perfectă pe această căldură dogoritoare a verii.

Toate felurile de sushi au la bază un orez special, acrit cu oţet, combinate cu diverse ingrediente specifice, în special peşte si fructe de mare. Există foarte multe varietăţi. Unele conţin tofu, altele icre, carne de peşte sau fructe mare, crude sau gătite. Alte ingrediente comune includ „wasabi” (o rădăcină similară cu hreanul), „nori” care sunt alge verzi, uscate şi presate, sosul de soia şi gari sau ghimbirul murat. În reţetele cu peşte crud, carnea este murată, gătită sau servită crud. Este important de menţionat că se aleg numai anumite tipuri de peşte, a căror miros şi gust este potrivit. Cei mai favoriţi sunt somonul, tonul si creveţii .

Câteva dintre reţetele acestei delicatese exotice le putem găsi de ceva vreme, chiar în Iaşi. B Society este singurul local din oraş care vă pune la dispoziţie cele mai delicioase sortimente de sushi: „Maki rolls”, „Nigiri” ori „California Sushi Roll”.

La B Society, dimineţile devin mai aromate. Aici aveţi posibilitatea de a alege dintre câteva zeci de reţete de cafea însoţite de un savuros croissant. Sunteţi aşteptaţi în fiecare zi a săptămânii, de la 8 dimineaţa până la ultimul client, cu mult după miezul nopţii.

Vara asta fă parte din B Society! Just B… there! Merită.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *