DNA îl vrea la pârnaie, Răducu vrea în Anglia

Radu Prisacaru

Radu Prisacaru

Deşi mai toată lumea îl ştia căpşunar în Anglia, imperfectu’ Radu Prisăcaru a ţinut deunăzi să iasă în plină stradă pentru o discuţie cu ziariştii. Cu o decizie aşteptată de la judecători pe 5 decembrie şi o soartă a porcului de Crăciun, Prisăcaru a zâmbit amar când a revăzut clădirea Prefecturii, admiţând pentru prima dată că nu va mai reveni în funcţia de prefect. Nu mă lasă familia, a chicotit Răducu.

Olandezii aşteaptă condamnarea lui Răducu

Procesul prefectului suspendat s-a finalizat după aproape cinci ani de tergiversări şi chichiţe aplicate cu succes de avocaţii apărători. Omul sacrificat de România pentru intrarea în Uniunea Europeană, cum însuşi se autocaracteriza, a dus paranoia până la limită cea din urmă.

Nu vreau să fiu sacrificat pentru intrarea României în spaţiul Schenghen“(!), a bătut câmpii Răducu. Probabil de asta Olanda nu ne-a dat undă verde pentru Schenghen, aşteaptând condamnarea prefectului de Iaşi.

Planul lui Răducu

Se face că Răducu are şi un plan. Dacă i se va îndeplini dorinţa pusă la suflatul în lumânările tortului, iar judecătorii îi vor reduce din agonie, Răducu va fi principala victimă afişată în campanie a “mafiei băsesciene” (şi nu a prostiei celor de la DNA, am adăuga noi). Liberalii i-au promis deja un loc călduţ de directoraş regional, iar Răducu va da căpşunile pe grâu, orz şi ovăz. Bine, asta dacă USL nu-şi va tăia singură craca de sub picioare! Dacă…Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *