Augustin Viziru, adevărul despre relaţiile de la “Ferma Vedetelor”: “Am avut relaţii cu Doiniţa, cu Roxana şi…”

Augustin Viziru, concurent in emisiunea Ferma Vedetelor, face declaratii incendiare despre zvonurile aparute in presa, referitor la „apropierea” sa de producatoarea Emilia Vlad. Actorul neaga vehement orice relatie de favorizare.

Presa a vuit in ultima perioada despre o posibila relatie intre actorul Augustin Viziru si producatoarea emisiunii „Ferma Vedetelor” Emilia Vlad. S-a zvonit ca actorul ar fi sedus-o pe producatoare pentru a fi favorizat ca sa castige cei 50.000 de euro pusi la bataie. Acum, in exclusivitate pentru CANCAN.ro, Augustin Viziru face primele declaratii despre aceste zvonuri aparute perste noapte.

“Subiectul acesta, intr-o oarecare masura ma deranjeaza pentru ca imi afecteaza toata munca mea pe care am depus-o trei luni de zile acolo in ferma, se incearca prin diferite mijloace sa mi se ia meritele, eu am muncit foarte mult, desi multi nu considera ca am facut lucrul asta, m-am straduit sa fac ce trebuie ca sa castig competitia asta si vad ca acum arunca cu noroi in munca mea, se lega cu tot felul de tampenii cum eu as avea de-a face cu producatorii sau ca sunt protejat de Pro Tv. Faptul ca sunt simpatic si ma fac placut de oameni asta nu insemna ca nu sunt favorizat intr-un fel sau altul.Cei care scriu articole de felul asta ii sfatuiesc sa-si revizuie scrisul, pentru ca vor auzi de avocatii mei pentru ca nu mi se pare corect sa se intample asa ceva. “ a declarat Viziru pentru Cancan.ro

 

Vica principala favorita
O alta vedeta care a participat la emisiunea Ferma Vedetelor a fost fosta sotie a selectionerului Victor Piturca, Vica Blochina. Blonda a fost favorita emisiunii, iar a reusit sa reziste pana la finalul fimarilor, care au durat trei luni.

De asemenea, ea a stat in toata aceasta perioada departe de fiul ei. (Alex Saulea)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *