EXCLUSIV! Dezvaluiri incendiare! Am aflat culisele „divortului” dintre Banica jr. si PRO TV! De ce a ajuns cantaretul in curtea rivalilor, desi era de ani de zile la carma unei emisiuni cu ratinguri uriase

Stefan Banica jr. a fost timp de 12 ani una dintre cele mai importante figuri de la PRO TV, insa, in sezonul acesta de toamna, el a ales sa paraseasca barca si sa ajunga in curtea rivalilor de la Antena! Totul, numai din ratiuni financiare…

Banica jr. a facut istorie la PRO TV si nimeni nu il vedea in alta parte! Vedeta iubita a postului, Stefan era si remunerat pe masura, astfel ca o despartire parea imposibila… Asta insa pana anul acesta cand artistul a ajuns, surprinzator, in curtea televiziunii lui Voiculescu si a creat un adevarat seism pe piata media.

 

A prezentat 14 sezoane ale concursului de dansSurse din preajma cantaretului sustin ca  Banica jr. a luat aceasta decizie dupa o discutie de cateva ore cu sefii postului. “Stefan nu ar fi vrut sa plece din televiziunea la care a lucrat ani de zile, insa el a fost chemat, intr-o zi, intr-o sedinta, in care i s-a propus o micsorare uriasa a salariului. Si daca pana atunci lua in jur de 15.000 de euro pe o editie de vineri de la “Dansez pentru tine”, cantaretului i s-a explicat ca bugetul s-a micsorat, si, in conditiile date, nu ar putea sa fie platit decat cu aproximativ 5000 de euro pe o prezenta intr-un nou show al televiziunii! Banica jr. s-a gandit atunci foarte bine, iar, in urma unor discutii cu managerii lui, si, fireste, dupa ce a luat in calcul si oferta tentata de la trustul Intact, a ales sa plece. A semnat cu Antena 1 pe o suma de circa 3000 de euro pe o aparitie saptamanala la “X Factor”, ceea ce duce la un onorariu lunar de 12.000 de euro pe luna! Decizia a fost una foarte buna, atat din punct de vedere financiar, cat si ca imagine, deoarece Stefan Banica jr. este perfect pentru rolul de jurat al concursului de talente muzicale”, au spus apropiatii de-ai artistului pentru WOWbiz.ro.

 

Stefan este potrivit pentru rolul de jurat la „XFactor”Pe de alta parte, relatia cantaretului cu sefii postului PRO TV este una buna si, conform spuselor lui, despartirea s-a produs pe cale amiabila. „Au fost niste ani foarte frumosi, am incheiat o etapa exceptionala din cariera mea, dar acum am decis sa fac alte proiecte”, a declarat la „Observator” Banica jr. la cateva zile dupa anuntul oficial ca este noul star al televiziunii din Baneasa.

 

Sursa:wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *