Explozie de culori la expoziţia de crizanteme

Toamna este anotimpul culorilor, al ploilor şi al melanconiei. Pentru ca peisajele de vis din zona Copoului să fie complete, ieşenii care au ieşit la o plimbare tomnatică, pot zăbovi preţ de câteva ore la Expoziţia de crizanteme din Grădina Botanică.

Cunoscute ca florile toamnei, crizantemele au o poveste interesantă, horticultorul Robert Fortune aducând pentru prima dată în Europa două specii din aceste fascinante flori, după vizita sa în China. Astfel, ne putem bucura, în cadrul expoziţiei din acest an, de frumuseţea speciilor Belgo Red, Holly sau Jasoda Pink.

Crizantemele în diverse culori sunt aranjate special pentru vizitatorii iubitori de natură şi frumos. Chiar dacă este deschisă timp de o săptămână, zeci de ieşeni au preferat să admire frumuseţea florilor, încă din prima zi, în ciuda frigului de afară.

Pe lângă aranjamentele florale, admiratorii au putut vedea şi diverse decoraţiuni cu fructe şi plante tomnatice, aşezate special pentru a recrea Paradisul. Cel puţin pentru o clipă… sau mai mult.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *