Fashionistă din Rădăuți pentru Zâna Surprizelor

V-ați întrebat vreodată cine este responsabilă pentru schimbarea de look a Zânei Surprizelor, Andreea Marin? Ei bine, este vorba despre o altă moldoveancă. Născută în Rădăuți și absolventă a Facultății de Litere din Iași, Alina Dăscălescu este cea care alege ținutele Zânei pentru noua sa emisiune de pe postul național de televiziune. Unele inspirate, altele cam moderne pentru vârsta respectabilă a moldovencei care se încăpâțânează să nu părăsească micile ecrane.

Fata are şi CV

Ce-i drept, Alina are și oarecare studii și experiență în domeniu. A studiat cum să fie Image Consultant, Personal Shopper și Fashion Stylist la Uptodate Fashion Academy din Milano. Adică, fata a dat și bani ca să învețe cum să cumpere haine pentru alții. Grație talentului care „o recomandă”, Alina este în prezent și managing partner al RadicalChic și brand manager și cumpărător profesionist la Patrizia Pepe România. Se pare, însă, că Zâna este foarte mulțumită de serviciile tinerei moldovence. Fiecare dintre fotografiile cu ținutele purtate în edițiile emisiunii „Prețuiește Viața” este completată cu mulțumirile aduse stilistei personale. Dacă în ceea ce privește lookul Andreei Marin suntem de părere că Alina ar mai putea învăța câte ceva, o altă clientă celebră a stilistei, Jojo, sau Cătălina Grama pentru cei care o cunosc din cariera de actriță este un exemplu de “așa da!”. Ce-i drept, și silueta acesteia din urmă este mai … siluetă decât cea a Zânei Surprizelor!

5 comentarii

Lasa comentariu
  1. alin

    Moldova si bucovina sunt doua chestii separate fratilor chiar atat de putina geografie si istorie stiti ? Radauti din judetul suceava este in bucovina iar cel din judetul botosani este din moldova desteptilor da sunt doua localitati cu acelasi nume.

    • mario1234567890

      Denumirea de Bucovina a inceput sa se foloseasc din 1774,in Germana Buchenland= Tara fagilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *