Fete de nota 10

Handbalul feminin ieşean pare să revină la viaţă, după ce omul de afaceri Florin Zamfir s-a decis, în vară, să înceapă de la zero un proiect. Ajutată de câteva mari handbaliste, echipa Terom Z Iaşi se doreşte o continare a fostei formaţii Terom, care aducea pe timpuri mii de ieşeni la meciurile jucate la Polivalentă.

Cu o antrenoare tânără şi ambiţioasă, Victorina Bora, şi cu câteva jucătoare experimentate, adunate în jurul vedetei Carmen Amariei, Terom Z Iaşi a început de jos, din liga secundă, şi este din ce în ce mai aproape de o reaşezare a Iaşului pe harta primei ligi de handbal feminin din România.

Câteva sute de spectatori au ţinut, la finele săptămânii trecute, să vină la Sala Polivalentă, pentru a fi alături de Terom Z la ultimul meci jucat pe teren propriu de ieşence în acest an.

Ultima reprezentaţie se anunţa a fi un adevărat derby, atâta timp cât adversara ieşencelor era ocupanta locului IV, Unirea Slobozia.

Calificativul de derby a fost doar pe hârtie, deoarece ieşencele şi-au dominat adversarele la toate capitolele şi s-au impus la o diferenţă de 10 goluri, scor 37-27, ajungând astfel la a zecea victorie consecutivă, din tot atâtea partide disputate în Seria A a Diviziei A, la handbal feminin.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *