Gafa jenanta facuta de Laura Cosoi! Cum a putut sa apara blondina la un eveniment! “S-a deghizat in brad sau in glob!”

Fashion editorul Iulia Albu a luat-o in colimator, joi seara, pe Laura Cosoi. Blondina nu a fost deloc pe gustul fostei sotii a lui Mihai Albu, drept pentru care a fost aspru criticata.

Iulia Albu a asemanat-o pe Laura Cosoi cu un glob din bradul de Craciun. Fashion editorul a spus ca blondina s-a imbracat intr-o rochie foarte urata, copiata dupa o alta tinuta.

Laura Cosoi a fost criticata dur de Iulia Albu

Laura Cosoi a fost criticata dur de Iulia Albu

“Glob de Craciun! Este atat de gresit sa folosesti Laura Cosoi si Fashion Icon in aceeasi propozitie incat ar trebui sa fie ilegal! Este un glob sau un brad de Craciun, nu-mi dau seama! De obicei, romanii cand se duc la eveniment trebuie sa isi puna ceva rosu, ceva verde, care este abominabil! Sunt si exceptii, dar nu e cazul.

E o rochie foarte urata inspirata din alata rochie! E o fata frumusica, care mereu e imbracata foarte prost. Dar ce e mai prost e cocul de nasa! Exista si lucruri mai rele decat sa primesti un trofeu BAU!”, a spus Iulia Albu.

Andi Moisescu, laudat

Iulia Albu a fost, in schimb, impresionata de tinuta lui Andi Moisescu. Prezentatorul de la PRO TV a luat trofeul pentru tinuta lui.

„Arata foarte bine Andi Moisescu si il sfatuiesc sa ramana asa! Nu si-a asortat papionul cu batista si e foarte bine! Bravo!”, a comentat Iulia Albu.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *