Happy birthday Mr. Jack!

Mare petrecere mare, vinerea trecută, la Dublin Pub! Cum în luna septembrie se celebrează ziua de naştere a lui Jasper Newton Daniel sau „Mr. Jack“, cum îl numesc iubitorii de whisky pe creatorul Jack Daniel’s, Dublin Pub a oferit o petrecere pe cinste închinată mareului fabricant de whisky din orăşelul Lynchburg, statul Tennessee.

Cu această ocazie, invitaţii s-au putut bucura de cele mai cunoscute melodii ale lui Robbie Williams în interpretarea lui… Jonathan Kalthoebers, sosia perfectă a mareului cântăreţ.

Copia fidelă a artistului a impresionat publicul ieşean, care a dansat pe mese şi s-a distrat aşa cum a ştiut mai bine.

,,Această ţară are femei foarte frumoase… îmi plac fetele de aici!”, a spus Robbie Williams, alias Jonathan Kalthoebers.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Şi, cum petrecerea îi era dedicată lui „Mr. Jack“, a fost whisky din belşug pentru toată lumea. Organizatorii le-au oferit posibilitatea invitaţilor să se fotografieze alături de Mr. Jack, amplasând la intrarea în pub o bancă pe care se afla replica din bronz a sărbătoritului. Nu putem să nu menţionăm şi numerele de magie ale magnificului Johannes, iluzionistul care, oriunde s-ar afla, nu poate decât să ne vrăjească.

La eveniment au fost prezenţi, printre alţii, directorul tehnic al Primăriei, Mihai Chirica, procurorul-petrecăreţ Radu Moisescu sau şeful Casei de Cultură a Studenţilor, Cătălin Nicoară.

Petrecerea s-a încheiat târziu în noapte, toţi cei prezenţi rămânând cu amintirea unei seri memorabile, închinate lui „Mr Jack“.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *