Pe Sf. Lazăr: Oxford Pub sau distracție ca la… Vadul Boilor

Pe strada Sf. Lazăr, în spatele hipermagazinului al cărui nume îl stâlcește toată lumea, s-a deschis cam de un an și ceva un club. Dintr-ăla de fițe, evident, întrucât zona se pretează la acest lucru, în care nu intri decât dacă ai tocurile mai înalte de 10 centimetri, părul platinat, barba de quattro giorni și musai ceva cu imprimeu de leopard la vedere.

Oxford Pub îi zice și, dacă la început părea un club de care era atâta nevoie în IașiOxford_Pub_2, cu muzică decentă spre bunișoară, personal amabil și cu aerisire care făcea față distracției, aceste treburi s-au cam schimbat în ultimul an.

Pesemne că s-au prins bronzații și bronzatele Iașului că prețurile sunt mai umane aici și că nu trebuie să-și stoarcă chiar de tot finanțatorii pentru un cocktail, fiindcă din ianuarie încoace fauna din Oxford a evoluat. În rău.

Un lingvist cu competențe în engleză ne-ar da dreptate în acest caz. În fond, Oxford se traduce drept „vadul boilor”

Loc de agățat fete… de către fete!

În respectivul vad, așadar, să nu vă pună păcatul să intrați dacă sunteți la cură de slăbire! S-au prins ei barmanii de-acolo că băuturile dulci stârnesc și mai abitir pofta  de băut. Oxford_Pub_1Așadar, oricine are proasta inspirație de a cere un cocktail se va trezi servit cu un pahar dubios ornat cu coji de mandarine ce conține un compot dulce cu vagi urme de alcool.

Dacă, totuși, vă vedeți puși în situația de a vă deplasa până în Oxford, aveți mare grijă la amplasarea scaunului sau a propriei persoane pe spațiul destinat dansului. Proximitatea boxelor la care nu se precupețește volumul împiedică orice urmă de conversație mai mult sau mai puțin coerentă.

Ca o notă inedită, Oxford este până acum singurul local din Iași unde am putut remarca fete agățate de… fete! Nu spunem că ne deranjează imaginea, dar nu credem că agățatele erau la fel de bucuroase ca și agățătoarele. Cu atât mai puțin aparținătorii agățatelor care, totuși, zâmbeau șăgalnic în colțul gurii. De ce oare?!

La vache qui rit

2 comentarii

Lasa comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *