Hariharan Rajendran, maharajahul Internetului

Peste 700 de vizitatori unici într-un singur minut. Site-ul „Barfa de Iaşi” a fost dat peste cap, în urmă cu două săptămâni. Iniţial, s-a crezut că a fost un atac al hackerilor, însă, administratorul de reţea ne-a liniştit imediat: Hari malayiezianul, cel mai petrecăreţ student din Iaşi, este „vinovat” de blocarea temporară a paginii noastre.

Hariharan Rajendran

Hariharan Rajendran

Problema de natură tehnică s-a remediat rapid şi astfel Hari a reuşit să strângă un număr record de cititori curioşi. Din acest motiv am hotărât să vă furnizăm noi informaţii despre petrecăreţul nostru, pentru a clarifica anumite zvonuri răutăcioase lansate de invidioşi pe comentariile materialului.

Ce vor femeile din Iaşi?

Şi astfel aflăm că: “Nu ştiu ce vor fetele românce. Deşi ies cu multe dintre ele şi am multe prietene, nu prea pot înţelege ce vor. E cam greu pentru mine şi să încep o relaţie pentru că mă gândesc la viitor. Ştiu că nu va merge, mai ales că eu mai am de stat un an jumate în Iaşi. Dacă investesc sentimente în cineva, vreau să dureze pentru totdeauna relaţia cu fata respectivă. Aş vrea să îmi termin studiile şi apoi să mă ocup de viaţa mea sentimentală, deşi, este o fată care îmi place foarte mult şi pentru ea chiar aş rămâne în Iaşi sau aş lua-o cu mine dacă voi pleca. Ea însă nu ştie ce sentimente am pentru ea şi ca să fiu sincer, mi-ar fi frică să mă destăinui, deoarece aş putea pierde relaţia de prietenie pe care o avem”, ne mărturiseşte Hari.

Educaţia e importantă

În ceea ce priveşte educaţia, tânărul petrecăreţ spune că aceasta este prioritară, deşi lumea îl vede foarte des în cluburile ieşene. Hari spune că „totul ţine de practică. Degeaba înveţi foarte mult dacă nu ştii să diagnostichezi corect un pacient. Bineînţeles că şi partea teoretică este foarte importantă, din acest motiv merg foarte des la  cursuri şi mă consult mereu cu asistenţii de la facultate atunci când am nelămuriri. Încerc să îmi programez lucrurile în funcţie de prioritatea lor. Ieşitul în cluburi îl fac doar în weekend, când am timp liber. Ce mă opreşte în timpul săptămânii să învăţ? Consider că educaţia e prioritară şi sunt foarte conştient de riscul pe care îl implică această meserie”.

Mama e cu finanţele

Pentru a înlătura suspiciunile cu privire la veniturile sale, Hari spune că este un norocos deoarece mama sa îl finanţează ori de câte ori are nevoie. Tatăl său, care a murit, a fost inginer electronic şi a muncit foarte mult pentru ca el şi familia lui să aibă un trai mai bun. Momentan, mama sa are o agenţie de turism, iar sora lui este doctor. Hari ni se confesează, spunând că ar dori foarte mult să rămână în România, însă nu este atras de salariul pe care l-ar putea primi, aşa că îşi îndreaptă privirea către ţările din Europa occidentală.

România e mai sigură decât Malayezia

Referitor la comparaţia pe care a făcut-o între România şi Malaysia, Hari mai are de adăugat faptul că, „chiar dacă avem mai multe cluburi la noi, România este cu certitudine mai sigură. Acolo la noi mereu se aude despre diferite jafuri şi crime, pe când aici mă simt mult mai în siguranţă. Aici în Iaşi mă simt în siguranţă şi cred că e mai sigur şi decât Bucureştiul”.

Cel mai important lucru pentru el, sunt prietenii. Iar cei care îi sunt foarte apropiaţi îi consideră a fi de nepreţuit. „Pentru mine, prietenii sunt ca aurul”, spune Hari. „De cele mai multe ori am încercat să fiu alături de prietenii mei cei mai buni şi să îi ajut prin orice mijloace. Deşi cei mai mulţi zic că e o slăbiciune, eu îi consider punctul meu forte”.

Ca planuri de viitor, malayezianul se gândeşte să deschidă un spital aici, în Iaşi, nemulţumit fiind de condiţiile actuale dintr-un spital ieşean: „Aş dori prin asta să creez şi noi locuri de muncă, oferindu-le astfel posibilităţi de angajare tinerilor, dar şi să creez o instituţie medicală cu anumite facilităţi şi cu standarde calitative înalte. Nu aş vrea să fie la fel de scump ca Arcadia, aş vrea să aibă preţuri medii pe care şi le-ar putea permite oricine. Şi mi-aş doi prin asta să ajut pe toată lumea!”.

Oricum, dacă pentru cei mai mulţi români Malayezia înseamnă săpun, prezervative sau ceva exotic foarte îndepărtat, noi, ieşenii, îl avem în plus pe Hari şi ştim că e cel mai petrecăreţ şi cunoscut student din Iaşi. Poate, chiar, din România!

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *