Ieşeanul care a avut cinci ouă

Olteanu-Romeo

Olteanu Romeo

Viceprimarul Romeo Olteanu, cunoscut drept omul cu un singur sacou gri, a avut cinci ouă. Nu este o poantă nesărată, ci un fapt cât se poate de real. Săptămâna trecută, mai precis, vineri 8 Aprilie, pe la orele 12 trecute de un sfert, Romică a fost oprit în faţa Cinematografului „Republica”, pentru niscaiva discuţii „face-to-face”, de nişte jurnalişti mai zglobii şi cu simţul umorului, aflaţi în interes de serviciu, la o conferinţă de doi lei, cu ţigani şi proiecte europeneşti, la Clubul Bursei de vizavi,  organizate în parteneriat cu Palatul cel Roznovan şi cu nenea Gigi.

Practic ce făcea vicele Romică, plecat de la Primărie în timpul serviciului ca şi noi? Ei bine, el venea agale şi supărat de la piaţă. Cu o sacoşă albastră din plastic în mâini, bărbatul după care toate femeile din Palat suspină şi oftează căra, de fapt, o pâine feliată şi….5 ouă.

„Am trecut întâmplător prin zona Lăpuşneanu şi mi-am cumpărat ceva de mâncare. Mă îndrept acum către serviciu”, a spus răspuns ţanţoş, bărbatul cu 5 ouă.

Zilele acestea am continuat investigaţia şi… ce-am putut afla pentru domniile voastre: toate ouăle au fost preparate. Două au ajuns omletă iar restul au fost fierte şi puse la păstrare pentru ajunul Paştilor, când vor fi colorate. În roşu, se înţelege!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *