Senzaţional! Traian Dobre a revenit în politică!

Traian Dobre

Traian Dobre

Eveniment de senzaţie, miercuri, la Iaşi: peste 15 jurnalişti au venit pe ploaie în Păcurari pentru a asista la un moment politic istoric – Traian Dobre (ex-PSD, ex-PNL, ex-ex) s-a înscris în “partidul-televizor” al lui Dan Diaconescu, în speranţa că mai prinde şi el un mandat de parlamentar după ţeapa pe care a luat-o în 2008.

“Cred că niciodată nu a mai fost o prezenţă atât de numeroasă a presei în această incintă”, a spus Dobre emoţionat, într-o conferinţă de presă ţinută în sediul fostului său cabinet parlamentar. Dobre a venit la eveniment alături de şeful PPDD Iaşi, Mihai Vieriu, de Vasile Plugaru, fost director pe la unităţi industriale şi de un domn care nu s-a prezentat (uitase cum îl cheamă).

S-a muncit prost şi va fi bine

Într-un discurs ţinut în picioare în faţa unei mese pline de plăcinte în stilul dobrian tradiţional, fostul social-liberal a mărturisit că, dacă PPDD nu va scoate doi parlamentari în Iaşi, atunci “s-a muncit prost”.

În aşteptarea unor aplauze ale ziariştilor, Dobre a mai spus că a avut trei motive pentru care a ales PPDD – oamenii tineri, ideologia partidului şi profesioniştii. Adică, oamenii cu profesie, după cum ne-a lămurit ulterior fostul deputat. Despre ideologie sau tineri, nu a suflat o vorbă. Poate pentru că nu există.

15 iulie – zi istorică pentru Românica

În schimb, Vasile Plugaru a mărturisit, la rândul lui, că “îmbolnăvirea de lehamite” l-a determinat să se înscrie în PPDD, iar speranţa lui este ca experienţa economică dobândită pe parcursul vieţii să ajute la “o dezvoltare altfel” a ţării mioritice.

Şeful PPDD Iaşi, Mihai Vieriu, a menţionat că noul partid PPDD va fi înregistrat defintiv în data de 15 iulie, marţi fiind depus dosarul la Tribunal.

Celălalt participant la conferinţă, adică domnul care nu s-a prezentat, a preferat să adopte poziţia omului filosof.

Fostul social-liberal, respectiv Traian Dobre, a ales să încheie conferinţa de presă în stil democrat-liberal, asigurând ieşenii că PPDD va face ce trebuie! Adică, nimic. Punct.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *