Ieşenii ies în stradă (politrucii, după ei)

Protestele poporului împotriva lui Băsescu şi ai măscăricilor lui a fost motiv pentru politicienii din Iaşi să îşi facă puţin mai multă campanie de imagine, afişându-se imediat printre oameni – că doar, ce naiba, anu’ ăsta se dă startul la ciolan!

Primii care s-au prezentat la mitingul din Piaţa Unirii au fost pesediştii lui Gigi Nichita. Şalăii mai mari au preferat să stea ascunşi printre protestatarii care fredonau lozinci a lehamite, nedeprinşi cu protestele, în timp ce plevuşca a fost postată în faţă pentru vocalize. Şi, cum există totuşi o uniune în opoziţie, a fost rândul liberalilor să bată talpă, în grup organizat, până sub statuia lui Cuza.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 20%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

În faţa convoiului, un grup de flăcăi cu capurile blegi aruncate pe spate, parcă duşi de prăsilă la donare, priveau de sus linia continuă a bulevardului Ştefan cel Mare, iar, după ei, o cohortă de minore roşii în obraji precum precupeţele în nădragi. La urmă – de unde i-or fi adus oare!? -, vreo 150 de moşneguţi şi babe cărora medicul cu siguranţă le-ar fi interzis să sară din paturi, darămite să participe la mitinguri, se târau ca un şarpe galben pe şosea. Şi, cum era de aşteptat, junii şi junicele liberale, cum au poposit în piaţă, cum s-au şi găsit să se fandosească, să se sclifosească precum ugerul vacii pe lângă găleată. Ei bine, în loc să urle din rărunchi „de bine” despre gloata lui Băsescu, liberalii au scos aparatele şi s-au tot tras în poze, până la sfârşitul protestului, nu al lor bineînţeles!, de au umplut facebook-ul.

Păi, cum naiba să nu-l doară pe Băsescu undeva, cu o aşa opoziţie de muieri blizuite precum Marius Dangă, Cristian Adormiţei şi alţi fătălăi care se pozează lângă poporul care oftează? Ruşine, băi hârdaie politice!!!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *