Ieşenii vor să cânte!

Doar la „B Society” Club!

Atmosferă incendiară în fiecare miercuri seară la karaoke aşa că  adună-ţi gaşca, ia-ţi vocea cu tine şi… hai să dăm drumu la muzică!

Cele mai cunoscute hituri româneşti şi străine îţi vor pune la încercare talentul până dimineaţa în zori. Holograf, Florin Chilian, Laura Stoica, Robbie Williams sau Frank Sinatra sunt doar câţiva dintre artiştii cu care vei intra în duet pe timpul serii!

Surpriză: „B Society” va premia cele mai bune voci ale serii cu un super cockteil sau cu shoot-uri demenţiale.

Nopţile estivale devin în scurt timp incendiare. „B Society Club” a pregătit clienţilor săi foarte multe surprize pentru acest sezon. După ce s-au spart petrecerile în alte părţi, aici este locul în care toţi iubitorii de muzică bună se pot întâlni să petreacă până dimineaţă.

Bartender-ii se vor ocupa de show-ul de bar, dar şi de băutura fină comandată. Clienţii au posibilitatea de a alege dintr-o varietate de băuturi, având la dispoziţie peste 200 de sortimente de cocktailuri.

„It’s time for an afterhour (r)evolution!” Şi, atenţie, toate cocktail-urile sunt făcute din fructe proaspete doar pentru tine! Aşa că i-aţi gaşca şi vino la “B Society” să ne distrăm!

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *