Ilie Nastase nu o intelege pe Simona Halep: “Pentru Romania as fi jucat si obosit! Lasam turnee si ma ducem oriunde!”

Ilie Nastase spune ca daca ar fi fost in locul Simonei Halep ar fi onorat meciul din Fed Cup si ar fi reprezentat Romania in duelul impotriva Canadei. Dupa turneul de la Miami, locul 3 WTA a anuntat ca este obosita si va merge la turneul de la Sttugart.

In urma cu doua zile, Simona Halep a anuntat ca nu va merge in Canada, acolo unde Romania va disputa partida din Fed Cup impotriva Canadei.

Constanteanca si-a motivat alegerea foarte simplu si a spus ca este obligata sa mearga la turneul Sttutgart, insa daca meciurile s-ar fi disputat in Europa ar fi onorat partidele Romaniei.
“E o posibilitate sa joci pentru tara ta. Avem sansa sa intram in grupa mondiala”

Decizia Simonei a atras anumite comentarii din partea lui Ilie Nastase, cel care a declrata ca daca ar fi fost in locul numarului 3 WTA, ar fi mers in Canada. “Sa se inteleaga foarte clar, nu o condamn. Este alegerea ei si este cariera ei. Spun atat: Eu, daca as fi fost in locul ei si era meci de Cupa Davis, as fi mers sa joc. Daca Simona considera ca e mai important Sttutgart, daca s-a inscris si nu poate iesi, atunci asa o fi. Nu stim noi asta, sunt multe lucruri pe care nu le cunoastem. Chiar daca as fi fost obosit, cred ca era mai important meciul din Canada. O data avem sansa sa intram in grupa mondiala. E o posibilitate sa joci pentru tara ta, in echipa, in rest evoluezi individual. Nu fac vreun repros, e posibil sa nu poate, sa fie obosita, dar eu jucam si obosit! Asa sunt eu mai nationalist. Am evoluat pentru Romania de 160 de ori. Lasam si turnee, lasam tot! Acum poate e mai greu, or fi mai multe meciuri. Simona este singura care poate sa va raspunda la aceste intrebari. Repet, ea stie mai bine. E munca ei, a parintilor sai”, a spus Ilie Nastase„Si pe avion te poti odihni”

Ilei Nastase a comentat si scuza pe care Simona a avut-o cand si-a motivat absenta din Canada. „Eu stiu ca se poate dormi pe avion. Chiar daca e un zbor mai lung te poti odihni. Repet insa, ea stie mai bine, eu spun doar ca as fi facut invers. M-as fi dus in Canada si as fi refuzat Sttugart”, a incheiata Nastase interviul

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *