Ilie Năstase, dezvăluiri incredibile despre o vedetă: „A rămas însărcinată cu mine”

Viaţa tenismenului ascunde multe poveşti fabuloase, printre care şi relaţii amoroase cu femei celebre. Una dintre ele este Diana Ross, cu care a format un cuplu, pentru scurt timp, în 1977. Se pare că artista a rămas şi însărcinată în urma acestei relaţii!

Se pot scrie nenumărate scenarii la Hollywood despre viaţa lui Ilie Năstase, mai ales că în viaţa fostului sportiv s-au perindat o mulţime de femei celebre. Într-un interviu acordat recente revistei OK!, Ilie a povestit despre Diana Ross, cu care a avut o relaţie în 1977, şi pe care a lăsat-o însărcinată.

Din dezvăluirile făcute de fostul tenismen, reiese că artistei i-au plăcut întotdeauna bărbaţii albi şi că l-ar fi refuzat pe Michael Jackson din acest motiv. „S-a măritat doar cu albi, n-a fost cu negri (…) dar aşa îi plăceau ei. Făcea copii cu toţi. Şi cu mine a rămas însărcinată, a rămas cu toată lumea. (…) E singura negresă cu care am fost. S-a întâmplat la clubul Regine (New York), într-o seară. Am dansat, eu eram divorţat şi s-a legat”, a povestit Ilie pentru OK!.

 

Sursa: one.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *