Imagini fierbinti care va pot face sa rositi! Uite cum se “prajeste” sosia Biancai cu manechinul lui Bote

Daca vara intarzie sa apara, Ella, sosia Biancai, incinge atmosfera si… imaginatia barbatilor la solar. Sexoasa a lasat sa se vada mai mult decat e permis!

A devenit celebra datorita emisiunilor tabloid care au etichetat-o ca fiind sosia Biancai Dragusanu. Daca tot a fost lovita de notorietate peste noapte, Ella incearca sa-si pastreze statutul si mai ales imaginea. Daca adevarata Bianca s-a bronzat deja pe la Turci sau prin Dubai, Ella isi pregateste pielea pentru sezonul estival cu un bronz la solar.

Paparazzi au reperat-o zilele trecute in fata unui salon. Nu avea intalnire cu vreun “print”, asa cum am fi crezut, ci urma sa aiba parte de un tratament regesc la salon. Numai ca acolo, pare sa fi dat si peste un potential “Romeo” care ar putea sa joace in celebra sceana a balconului. Barbatul a fost manechin in echipa lui Catalin Botezatu.

Curiosi in privinta legaturii dintre sosia Biancai si omul lui Bote, paparazzi au intrat in salon sa-si faca un abonament la solar. Acolo au dat peste sexoasa si dezinhibata Ella. Isi asteapta aproape goala lotiunea pentru bronzul pe care l-a afisat ulterior si pe pagina ei de socializare.

 

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *