INCREDIBIL! Ce SALARIU primeste Cruduta pentru a-si arata chilotii la Capatos! Castiga cat un maturator

Daniela Crudu este din nou „pacatoasa” de la Antena 1. Astfel ca, dupa o perioada in care a tanjit dupa postul de asistenta, bruneta si-a implinit dorinta.

Daca la SuperBingo Metropolis primeste un salariu frumusel de 1000 de euro, Cruduta se multumeste acum cu un salariu de doar 300 de euro de la „Un show pacatos”.Bruneta pare ca se multumeste cu un salariu asemenea celui primit de un maturator.  Daca ar fi sa adaugam si sporul de rusine pe care un simplu maturator il castiga lunar, acesta poate ajunge sa aiba un venit ca cel al Crudutei.

 

Se pare ca vedeta primeste acelasi salariu pe care il castiga inainte Loredana Chivu si Ana Mocanu, in cadrul aceleiasi emisiuni. Chiar si asa, Daniela Crudu este foarte fericita ca s-a intors in platoul emisiunii care a consacrat-o.


O vrea colega pe Bianca

the one bianca si crudu

Daca tot a revenit una din cele mai consacrate asistente in platoul lui Dan Capatos, aceasta are si pretentii pentru o colega pe masura.“Sa o chemam si pe Bianca! Dar e scumpa! Nu stiu daca vine ea din Las Vegas!”, a glumit Daniela Crudu.

 

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *