O celebră actriță practică yoga erotică! Ce exerciții face pentru a-i înnebuni pe bărbaţi!

După ce ne-a demonstrat că ştie să danseze extrem de provocator pentru un calendar de Crăciun, iată că Lindsay Lohan a găsit şi metoda perfectă pentru a se menţine în formă după Sărbători. Rebela actriță se declară o practicantă convinsă a unei discipline nerecomandată minorilor:  yoga erotică!

orig-4490551

Lindsay Lohan este o fană declarată S Factor, o formă specială de antrenament pe care actriţa o numeşte “yoga erotică”. Exerciţiile pe care le execută o ajută pe roşcată să-şi menţină silueta, dar o şi ajută să aibă mai multă încredere în ea! Este vorba despre mai multe mişcări la bară, combinate cu exerciţii de pilates şi yoga, extrem de senzuale şi care âi pun în valoare formele voluptoase.

“Toată lumea a trebui să încerce S Factor. E aproape ca yoga erotică… toate acele femei care execută mişcări provocatoare în săli întunecate. Totul este foarte sexy, mai ales că trebuie să faci şi exerciţii la bară, dar sunt extrem de benefice pentru corpul tău şi, în plus, te fac să ai mai multă stimă de sine şi să-ţi schimbi punctul de vedere asupra trupului tău”, a declarat actriţa pentru The Gloss.

“În plus, transpiri foarte mult, ceea ce este foarte bine. Ora de S Factor începe cu yoga, apoi nişte exerciţii de stretching care seamănă foarte bine cu cele de pilates.  Apoi, toată lumea începe să se mişte prin încăpere foarte încet şi foarte senzual în acelaşi timp. E o plăcere să priveşti!”, a mai spus Lindsay.

 

Sursa: one.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *