INCREDIBIL! Inna a fost ceruta de sotie! Cum a raspuns cantareata

Inna este de departe cea mai cunoscuta si de succes cantareata din Romania. Are milioane de fani in toata lumea si biletele la concertele ei se gasesc foarte greu.

Putini din fanii Innei stiu ca acest nume de scena este de fapt porecla pe care bunica artistei i-a dat-o cand era doar o copila. Alexandra Elena Apostoleanu, pe numele ei real, a povestit intr-un interviu acordat Corinei Caragea despre viata ei dinainte sa devina celebra.

“Bunica mea, mamaia cum ii spun eu, ma striga Inna sau Elena. Cel mai des Elena. Bunicul imi spunea atunci cand eram mica – Ina si am decis ca acesta sa fie numele meu de scena. Asa am devenit INNA. Mamaia nu prea mai gateste acum, mai mult mama ma asteapta cu mancare cand ma intorc in tara. Si trebuie sa stii ca face cele mai bune placinte din lume”, a povestit cantareata pentru corinacaragea.ro

Inna este recunoscuta peste tot pe unde merge si i se intampla foarte des sa primeasca propuneri … ciudate. In timpul unui concert a fost ceruta de sotie, insa, asa cum era de asteptat, nu a luat in seama propunerea.
“Isi tatueaza numele meu, chipul meu sau autograful meu… Ma cer de sotie prin pancarte pe care eu le vad de pe scena cand am concert. Imi trimit scrisori, flori, cadouri la hotel”, a mai povestit Inna.

A incasat 70.000 de euro pentru un concert de 45 de minute, de Revelion

Daca in 2013 a incasat 100.000 de euro pentru noaptea de Revelion, anul acesta, artista a urcat pe scena din Monte Carlo, acolo unde a cantat pentru oamenii extrem de bogati. Dupa 45 de minute de show, bruneta a plecat acasa mai bogata cu 70.000 de euro.

 

Sursa: cancan.ro

1 comentariu

Lasa comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *