Iulia Albu, primele declaratii despre relatia cu Cristi Borcea: ” Au fost niste lucruri care…”

Iulia Albu a vorbit pentru prima data despre relatia pe care a avut-o cu Cristi Borcea, dupa ce s-a speculat ca ar fi fost ceva intre ei. Fosta sotie a lui Mihai Albu a lamurit lucrurile.

Fostul actionar de la Dinamo este nasul cuplului Iulia – Mihai Albu si se pare ca acesta si-a dorit mai mult de la fina lui. Iulia Albu a dezvaluit ca au existat lucruri „deplasate”, motiv pentru care relatiile cu Mihaela si Cristi Borcea s-au racit.

Mihaela si Cristi, nasi de cununie pentru Mihai si Iulia Albu

Mihaela si Cristi, nasi de cununie pentru Mihai si Iulia Albu

„Eu prefer sa nu vorbesc de acest subiect. Evident ca au existat niste lucruri care m-au facut pe mine sa ma distantez de ei. Totusi, spre norocul meu, am avut si alta pereche de nasi, asa ca Mikaela are niste parinti spirituali. Cristi si Mihaela au fost clientii tatalui meu de foarte mult timp si erau prieteni comuni pentru mine si Mihai. Intr-adevar, a existat ceva acolo, dar nu vreau sa intru in detalii pentru ca nu imi place. Au fost niste lucruri care in mod cert s-au intamplat. Mie imi plac alt tip de barbati, culti, eleganti. Eu cred ca tine de verticalitatea fiecaruia sa intrerupa anumite legaturi atunci cand lucrurile depasesc o anumita granita. Au existat niste lucruri care m-au indepartat foarte mult de ei, si de el si de Mihaela. Oricum, e bine ca si-au dorit altele.”, a spus Iulia Albu despre presupusa relatie cu nasul Cristi Borcea.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *