Noul iubit al IULIEI ALBU a produs un scandal în familia vedetei TV.

Iulia şi Mihai Albu au o relaţie cu năbădăi, iar de când au divorţat se tachianează cu fel şi fel de comentarii prin presă, unele mai răutăcioase decât altele. Colac peste pupăză, fashion editorul şi-a refăcut şi viaţa, iar designerul de pantofi nu a fist atât de fericit când a aflat vestea, deşi i-a urat toate cele bune. Acum, un nou conflict există între cei doi soţi, iar totul se ”datorează” lui Mike, noul partener de viaţă al vedetei TV.

De când s-au despărţit, Iulia şi Mihai Albu locuiesc în acelaşi bloc. Fashion editor-ul a rămas în apartamentul în care locuia cu fostul soţ până la despărţire, iar creatorul de pantofi s-a mutat un etaj mai sus, în locuinţa mamei sale. Fiind foarte aproape unul de celălalt, Mikaela îşi poate vedea ambii părinţi în fiecare zi şi stă la fel de mult atât cu Mihai, cât şi cu Iulia. În weekend-uri este, însă, o mare problemă, deoarece ambii părinţi îşi fac planuri, iar de multe ori Mikaela nu este inclusă, motiv pentru care şi-au făcut un program. Aşadar, la fiecare două săptămâni, fiecare părinte ar trebui să aibă grijă de fetiţă în  weekend. Dacă până acum Iulia nu ridica nicio pretenţie şi petrecea sfârşitul de săptămână cu fetiţa, de când are iubit îşi doreşte să fie plecată două weekend-uri pe lună, însă Mihai nu prea este încântat de acest lucru. Că e vorba de gelozie sau că pur şi simplu vrea să stea mai mult timp singur, numai el ştie, însă cert este că Mike, cel cu care Iulia şi-a refăcut viaţa după divorţ, a băgat zânzanie fără să vrea între cei doi foşti soţi.

Iulia îi reproşează lui Mihai că nu stă prea mult timp cu fetiţa, iar acesta vrea să stea cât mai mult liber în weekend-uri, fix când fashion editor-ul vrea să plece la Londra. ”Când ei se ceartă îi aud toţi vecinii. Nu se înţeleg deloc. Îşi reproşează mereu lucruri, ba că el nu stă cu fata suficient, ba că ea pleacă prea des în Anglia. Certurile sunt la ele acasă. Fetiţa este însă protejată, nu este prezentă la toate aceste lucruri, la discuţiile dintre părinţi. Cert e că Iulia este foaret fericită şi nu-l lasă pe Mihai să-i distrugă acest sentiment, oricât de mult s-ar certa. ”, a declarat o sursă din anturajul celor doi.

 

Iulia Albu iubeşte la trei ani de la divorţul de soţul ei. Noul iubit este un afacerist care este stabilit peste hotare, însă deja sunt ca o familie, iar Miakela deja l-a cunoscut pe partenerul de viaţă al fashion editorului. Vedeta TV şi-a construit o carieră în lumea modei. Ea a devenit de ceva timp fashion editor, a terminat o facultate în modă, la stat, si urmează un master. Iulia si Mihai Albu au fost căsătoriţi, însă au hotărât să divorţeze la sfârşitul lunii februarie 2013. Cei doi au format un cuplu din 2004 si au impreună o fetita, pe Mikaela, acum in varsta de 6 ani.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *