La CSMS se bate pasul pe loc

Deşi stagiul de pregătire din această iarnă al echipei CSMS Iaşi s-a terminat, antrenorul Ionuţ Popa este extrem de nemulţumit de faptul că nu a avut la dispoziţie toţi jucătorii cu care va începe returul de campionat, când obiectivul echipei este promovarea în Liga I.
“Nu sunt mulţumit de lotul pe care îl avem. Am început pregătirile cu cinci juniori şi acum am ajuns la nouă. În lot sunt doar nouă seniori. Dacă nu vom aduce trei-patru jucători de valoare, mai bine schimbăm obiectivul! Eu am spus că îmi asum obiectivul promovării doar în cazul în care mi se aduc jucătorii pe care îi cer eu”, a spus Ionuţ Popa.
Tehnicianul ieşenilor a mai adăugat că nu regretă că a făcut pregătirea de iarnă în Iaşi:
„Nu regret că nu am plecat ca alţii în Antalya. La ce lot avem, pierdeam toate amicalele şi ne pierdeam şi moralul. Chiar dacă aici a fost mai frig, ne-am pregătit şi în sală“.

L-au ratat pe Gheorghiu

Unul dintre jucătorii experimentaţi pe care ieşenii I-au ratat în această iarnă a fost Adrian Gheorghiu.
Inițial, jucătorul s-a îneţeles cu Ionuţ Popa să vină la gruparea din dealul Copoului, însă acesta a fost deturnat de FC Botoşani, care l-a avut pentru o oră în cantonamentul echipei de la munte.
Până la urmă, Gheorghiu nu a semnat cu Botoşani, Adrian Porumboiu, patronul echipei FC Vaslui, de care jucătorul aparţine, chemându-l pe fotbalist înapoi pentru a fi văzut de noul antrenor al galben-verzilor, Augusto Inacio.
Chiar dacă Gheorghiu nu va corespudne cerinţelor antrenorului portughez, Popa a spus că a renunţat la servciile lui Adrian.
“Gheorghiu a spus că vine la Iaşi, după care mi-a transmis că a plecat în Antalya. Acum nu-l mai vreau eu! Trebuia să vină când l-am vrut eu, degeaba mai vine, că nu-l mai vreau”, a spus supărat Popa.

A venit Kamara

Singura noutate în tabăra ieşeană din ultima perioadă este stoperul francez Yamoudou Kamara, care a efectuat deja primele antrenamente la gruparea din dealul Copoului.
Fundaşul în vârstă de 25 de ani a jucat ultima dată la Unirea Alba Iulia, a mai jucat în cariera lui la AS Nancy (2007-2008), AS Nancy B (2008-2010), FK Ekranas (2010). În iulie 2008, Kamara a fost aproape de un transfer în Premier League, la FC Birmingham, dar, până la urmă, a rămas în Franţa, la echipa secundă a celor de la Nancy.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *