Rugby-ul ieșean, la un pas de cimitir

În condiţiile în care Stadionul „Sandu-Ville Gorun“, din Agronomie nu corespunde cerinţelor Federaţiei, ieşenii au fost nevoiţi să-şi aleagă un alt teren unde să dispute partidele de pe teren propriu, din Superligă.

Varianta aleasă a fost Stadionul „Tepro“, aflat la o aruncătură de băţ de Cimitirul „Eternitatea“, nu puţine fiind vocile care spuneau că, la o transformare, mingea ar putea ajunge printre… morminte.

Chiar şi aşa, oficalii grupări ieşene fac demersuri pentru urgentarea lucrărilor de modernizare a anexelor de la stadionul „Tepro”.

La ultima vizită făcută de membrii Comisiei de Licenţiere din cadrul Federaţiei de Rugby, aceştia nu au fost mulţumiţi de stadiul în care se află pregătirile.

Totuşi, ieşenii au posibilitatea să aducă baza sportivă la cerinţele Federaţiei până la începerea campionatului, când membrii Comisiei de Licenţiere vore reveni la Baza din Tătăraşi. Mai rămâne ca şi vremea să ţină cu ieşenii.

Se pregătesc intens pentru Superligă

Cu gândul la noua ediţie de campionat, rugbiştii de la Poli Agro Unirea Iaşi se pregătesc în regim de semi-cantonament pe stadionul din Agronomie, urmând ca, pe 19 februarie, să plece într-un stagiu de pregătire la Vatra Dornei.

În ceea ce priveşte lotul de jucători, antrenorul Constantin Veriveş caută în continuare soluţii pentru liniile I şi a II-a, posturi deficitare la gruparea ieşeană.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *