Relu Transformărelu’ şi-a luat-o din nou la gioale de la conu’ Simi

Relu Fenechiu

Relu Fenechiu

Baronul liberal de Bahlui, Relu Fenechiu, alintat de ţiganii căldărari din metropolele ieşene Zanea, Ciurea şi Grajduri, cu apelativul Relu Transformărelu’ (prietenii ştiu de ce…), a început anul 2012 cum nu se poate mai rău. Presat şi incomodat la culme de un ditamai dosăroiul penal aflat în lucru la DNA, în care se vorbeşte de un prejudiciu imens de câteva milioane de euro, deputatul Relu, singurul ieșean care l-a vorbit de rău pe noul premier Mihai Răzvan Ungureanu, a pierdut, deunăzi, procesul intentat preşedintelui Consiliului Judeţean Iaşi, Constantin Simirad. Magistraţii Judecătoriei Iaşi au respins acţiunea lui Relu Fenechiu şi a firmei sale Fene Grup, în numele căreia îi solicita Jupânului de la CJ, despăgubiri morale de 200.000 de lei. Mai mult, instanţa a dat o hotărâre taman pe dos de cum se aştepta liberalul, obligându-l pe acesta să plătească cheltuieli judiciare de 1000 de lei.

În primăvara lui 2011, între cei doi bărbaţi de seamă ai cetăţii (sic!) a izbucnit un adevărat război mediatic, într-o conferinţă de presă conu’ Simi făcând nişte declaraţii deloc măgulitoare la adresa baronului liberal Relu precum şi a firmei acestuia Fene Grup. Mai clar, mai concis şi pe înţelesul tuturor,  preşedintele CJ a spus că „la reabilitarea şi modernizarea Grupului Şcolar „Ion Holban”, Compania Fene Grup ar fi încercat să obţină în plus suma de un milion de lei”.

Deputatul, afacerea „Transformatorul” şi cătuşele…nichelate

Ştiindu-se, probabil, cel mai imaculat şi incoruptibil deputat-afacerist ori afacerist- deputat din târgul Ieşilor şi regiunea Moldovei, baronul Relu s-a simţit foarte  ofuscat, supărându-se chiar pe conul Simi, ca văcarul pe sat. Totodată, Relu a cerut ca Simirad să fie obligat să retracteze toate afirmaţiile cele şugubeţe şi suspicioase făcute anterior în conferinţa de presă. Pe de altă parte, avocaţii liberalului au susţinut în faţa instanţei de judecată că, din cauza declaraţiilor făcute de Constantin Simirad, imaginea lor (iaca, fleoşc!) ar fi avut de suferit. La Judecătorie însă, figura nu a ţinut câtuşi de puţin iar deputatul liberal a luat-o din nou la gioale de la conu’ Simi. Aşa deci şi prin urmare, Relu a fost lovit un pic cam tare. Însă nimic nu se compară cu Afacerea „Transformatorul”. Surse bine ancorate în Justiţia din Capitală, jură „cu mâna pe sabie” că, referitor la dosăretele cel penal cu transformatoarele achiziţionate fraudulos prin firmele lui Relu, de la căldărarii cei tuciurii de la periferia Iaşului, procurorii DNA dau lustru de zor la câteva perechi de cătuşe…nichelate, pe care le vor proba unor personaje taman în primăvară, cu cca. două-trei luni înainte de alegerile locale. Oare de ce?Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *