Lavinia Pirva, insarcinata? Ce spune iubita lui Stefan Banica Jr. despre asta: “Simti cand…”

Au avut parte de un inceput de relatie tumultuos, dar acum par sa fie mai fericiti ca niciodata. Lavinia Pirva si Stefan Banica Jr. travereseaza o perioada minunata, iar bruneta chiar a acceptat sa vorbeasca despre sarcina.

Lavinia sustine ca si-ar dori foarte mult sa devina mama, insa acum inca nu are timp pentru asta. Mai mult, bruneta nici macar nu se gandeste la acest aspect si, spune ea, atunci cand va fi vremea, va simti.

„Eu iubesc copiii pentru ca eu insumi sunt un copil… imi place sa ma joc cu ei, dar momentan nu m-am gandit serios la treaba asta. Nu m-am gandit la asta…in viata mea acum am o perioada foarte incarcata. Lucrurile astea le simti cand urmeaza sa vina,” a spus Lavinia Pirva.

In plus, toata lumea se asteapta ca cei doi sa se casatoreasca, insa cantareata spune ca mai e pana atunci si ca se simt foarte bine asa.

Se intelege bine cu fiica si cu baiatul lui Stefan Banica Jr.

Stefan Banica Jr a invatat de la una dintre sotiile lui, mai precis de la Mihaela Radulescu, faptul ca „duminica se petrece in familie”.

Lavinia a iesit in parc cu copiii lui Stefan Banica Jr

Lavinia a iesit in parc cu copiii lui Stefan Banica Jr

Asa se face ca solistul si-a luat iubita, in persoana Laviniei Pirva, si pe cei doi copii, din doua relatii anterioare, si au mers impreuna in parc.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *