Loredana Chivu, dezbracata pe o plaja in Dubai! Cum au reactionat arabii dupa ce au vazut-o asa

Loredana Chivu face ce stie mai bine: pozeaza provocator pentru numerosii ei fani de sex masculin. Admiratori care, in functie de starea de spirit sau de vremea de afara, ii fac declaratii de amor sau o injura.

Dupa un an dificil – in care a fost implicata in mai multe scandaluri si, colac peste pupaza, a ramas fara loc de munca -, Loredana Chivu a parasit zilele trecute Romania.

Fosta asistenta TV se afla in Dubai, o destinatie exotica demna de pretentiile ei, pentru cateva zile de plaja, de distractie si de relaxare. Dupa cum era de asteptat, Loredana a profitat de soarele arzator pentru a-si face cateva fotografii in bikini, imagini pe care le-a postat pe contul ei de Facebook. „Cand viata grea ia sfarsit, viata buna incepe„, a scris blondina in dreptul unei poze. O filosofie la care prietenii virtuali au reactionat prompt.

A fost luata la ochi de arabi!

Din pacate, gestul Loredanei nu a fost apreciat si de arabi. Cand a vazut-o dezbracata, administratorul plajei a avut o discutie nu tocmai amicala cu blondina, sfatuind-o sa se imbrace, pentru ca sunt si copii prezenti. Constienta de rigurozitate legilor arabe, compatrioata noastra s-a conformat, imbracandu-se si parasind rusinata plaja.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *