Angelina Jolie vrea să renunţe la actorie în favoarea regiei de film

Vedeta hollywoodiană Angelina Jolie a declarat pentru presa australiană că doreşte să îşi încheie cariera de actriţă peste câţiva ani, după câteva filme pe care le va mai face, şi să se concentreze în întregime asupra regiei, informează AFP.

 Actriţa americană a călătorit în Australia în această săptămână, pentru a-şi promova cel mai recent film, „De neînvins/ Unbroken”, pe care l-a prezentat în premieră mondială pe această insulă-continent, unde pelicula a fost filmată.

„Unbroken” este cel de-al doilea lungmetraj regizat de Angelina Jolie, după „In the Land of Blood and Honey”, lansat în 2011 şi bine primit de criticii de cinema.rs_634x1024-131203122509-634.angelina-jolie.cm.12313

„Voi mai face câteva filme în calitate de actriţă, dar aş fi mulţumită dacă aş renunţa la toată această carieră la un moment dat”, a declarat vedeta americană pentru Sydney Morning Herald, într-un interviu care a fost publicat online joi. „Ador regia de film, sunt mult mai fericită ca regizoare”, a adăugat ea.

„Îmi place să pot să urmăresc un proiect de la început la sfârşit. Îmi place să petrec doi ani analizând un proiect şi învăţând lucruri noi în acest timp. Îmi place să fiu provocată de plan mintal şi să fiu nevoită să învăţ multe lucruri noi şi să fac parte din fiecare aspect al procesului de producţie”, a spus Angelina Jolie.

Angelina Jolie a devenit în ultimii ani tot mai interesată de regie şi, după debutul ei regizoral, lungmetrajul „In the Land of Blood and Honey”, care a fost nominalizat la Globul de Aur pentru cel mai bun film străin în 2012, se pregăteşte să lanseze în acest an cea de-a doua peliculă pe care a regizat-o, „Unbroken”, despre viaţa fostului campion olimpic la atletism devenit erou de război Louis Zamperini.

De asemenea, Angelina Jolie filmează în această perioadă cel de-al treilea lungmetraj pe care îl regizează, drama familială „By The Sea”, în care vedeta americană joacă alături de soţul ei, Brad Pitt. Pelicula are la bază un scenariu scris tot de Angelina Jolie.

„Să mă regizez pe mine însămi e foarte greu, să îl regizez pe Brad Pitt a fost o provocare şi să joc alături de el în scene dramatice, dificile, a fost foarte greu”, a adăugat vedeta americană.

Cei doi actori s-au căsătorit în august şi şi-au petrecut luna de miere alături de cei şase copii ai lor, în arhipelagul maltez.

Angelina Jolie are o relaţie de nouă ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith”, unde interpretează un cuplu de asasini profesionişti. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood „Brangelina”, au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Sursa:wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *