Lovitura cumplita pentru Vica Blochina! Fosta balerina a pierdut procesul cu Adina Alberts si are de platit o suma uriasa

Dupa ce a acuzat-o public ca i-a distrus sanii, Vica Blochina a fost data in judecata de Adina Alberts pentru ca i-a prejudiciat imaginea. Procesul s-a incheiat acum trei zile, iar instanta a decis ca medicul are dreptate.

In urma deciziei instantei, judecatorii au stabilit ca Vica Blochina trebuie sa ii plateasca medicului estetician suma de 14.900 de euro. Fosta balerina are la dispozitie 30 de zile pentru a face recurs.

Judecatorii au stabilit ca Adina Alberts nu are nicio vina pentru ca sanii vedetei au avut de suferit dupa operatia de implant de silicon si, mai mult, singura responsabila de esecul interventiei chirurgicale este chiar Vica Blochina, care nu a respectat instructiunile medicului. In plus, blondina a fost gasita vinovata ca a incalcat contractul de barter in baza cauia a fost realizata operatia.

Dupa ce a aflat decizia judecatorilor, Adina Alberts a declarat ca va dona acesti bani pe care ii va plati Vica Blochina, daca instanta nu isi va schimba decizia in urma recursului pe care fosta balerina are posibilitatea sa il faca.

20678adina-alberts-1
Medicul i-a cerut despagubiri de 450.000 de euro

Cand a izbucnit scandalul, Adina Alberts a anuntat ca o va da in judecata pe Vica Blochina pentru defaimare si are de gand sa ii ceara o despagubire colosala: 450.000 de euro. „Nu recomand nimanui sa mearga la Adina Alberts si sa treaca prin ce am trecut ei. Mi-a lasat un fir nescos in operatie”, spunea la acea vreme Vica.

“A fost o defaimare totala care trebuie aspra pedepsita. Sunt doi ani in care m-a acuzat mereu, din ce in ce mai tare”, a anuntat-o atunci Adina Alberts.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *