MARI PROBLEME pentru puştoaica lui IRINEL COLUMBEANU!

Irinel Columbeanu (56 de ani) recidivează! La şapte ani după ce a trimis-o pe Monica Gabor (26 de ani), cea care avea să-i devină nevastă, cu şalupa la examenul de bacalaureat, căci liceul ei se afla peste Lacul Snagov, Irinel se pregăteşte din nou de emoţiile testului de maturitate, alături de noua sa parteneră, Alexandra Hodiş. Vestea că tânăra de 18 ani este acum iubita omului de afaceri a ajuns şi la urechile profesorilor fetei de la Colegiul Avram Iancu, din Cluj, unde aceasta este elevă în ultimul an, şi, conform gurilor rele, Alexandra se teme să nu fie exmatriculată.

Relaţia dintre Irinel Columbeanu şi Alexandra Hodiş pare trasă la indigo după scenariul poveştii de dragoste de acum şapte ani dintre Monica Gabor şi miliardarul aflat acum în prag de faliment. Dar Iri pare să nu fi învăţat nimic din eşecurile căsniciei cu Moni, o femeie cu 30 de ani mai mică decât el, căci a comis-o din nou, cu o altă elevă de clasa a XII-a.

Prin urmare, neobositul Iri o ia de la capăt cu toate etapele sfârşitului de liceu: meditaţii la materiile de bază, teme pentru acasă, petreceri şcolare şi, punctul culminant, examenul de Bac, pe care tânăra urmează să-l susţină la vară.

Cum era şi firesc, apariţia pe la evenimentele mondene la braţul afaceristului şi mediatizarea relaţiei i-au cam adus frumoasei tinere necazuri serioase la Colegiul Avram Iancu din Cluj, unde este elevă, instituţie de învăţământ vestită că lansează olimpici pe bandă, la cam toate materiile.

Conform regulamentului aproape cazon, elevii acestui liceu sunt atenţionaţi că trebuie să aibă un comportament decent atât în timpul orelor de curs, cât şi în afara şcolii, iar plimbările fetei alături de Irinel la petrecerile din Bucureşti n-au fost văzute cu ochi buni de pretenţioşii profesori ai Alexandrei.

Absenţele din ultima vreme şi activitatea extraşcolară mai puţin dedicată studiului i-au atras tinerei mustrări din partea dascălilor, aceasta fiind chiar avertizată, mai voalat, cu exmatricularea. N-a mai contat faptul că Alexandra a bifat câteva participări la olimpiadele şcolare şi nici rezultatele bune la învăţătură.

Dacă e să ne întoarcem în timp, şi Moni a avut de tras, în urmă cu şapte ani, cu profesorii din Bacău, numai că la acea vreme Irinel a găsit soluţia salvatoare: şi-a mutat tinerica iubită la Izvorani, unde acesta deţine o vilă impunătoare, şi astfel ea a putut susţine Bac-ul la Snagov, la Liceul Mihail Kogălniceanu. Şi, pentru că deja avea un statut de invidiat de alte colege, căci, deh!, era iubita unui miliardar, Irinel i-a pus Monicăi la dispoziţie un bodyguard şi chiar o şalupă, cu ajutorul căreia să scurteze drumul până la şcoala aflată pe celălalt mal al Lacului Snagov.

Mai multe detalii pe www.libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *