Maricel și Ministerul Flăcării Violet

Dragi ieșeni, stimați consumatori! Porniți lumina în toată casa, dați caloriferele la maxim și faceți plinul la mașină! Nu vă fie teamă de cheltuială! Aveți un sprijin! Cineva are grijă de dumnevoastră!

Din categoria de „Știri de bine” la care Mărțișorul, Ziua Femeii și, mai ales, sfânta Zi de 40 de Pahare ne cam predispun în această perioadă, salutăm și noi numirea ilustrului afacerist ieșean Maricel Popa în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei. Da, după ce a fost ba candidat social-democrat la Camera Deputaților pe la Răducăneni, ba democrat-liberal sau chiar popular, ba rebel, ba degrabă vărsător de cash nevinovat în vistieriile de campanie, ba falit, ba (din nou) pe val, omul de afaceri de incontestabil succes și-a găsit liniștea – morală, ideologică și, poate, financiară – în postura de subordonat al ministrului Constantin Niță.

Maricel și Ministerul Flăcării VioletCe lucruri esențiale pentru sistemul energetic național, România puternică și proiectele pentru Iași a avut de spus domnul Maricel cu ocazia numirii – noi nu vă putem spune; sigur, cuvântări ale sale cu acest prilej au apărut prin toată presa, dar n-am prea înțeles, așa că nu vrem nici să vă dezinformăm și nici să vă plictisim. Informații, bârfe și șopârle despre fenomenala sa carieră, operă și viață puteți găsi și singuri, dacă folosiți Goagăl.

Noi, însă, l-am cunoscut în vreo câteva ocazii informale și am avut șansa să nu o facem nici ca ziariști (calitate în care am fi fost aburiți) și nici ca angajați (calitate în care, se zice, n-am fi scăpat fără niște șuturi prin părțile moi). Iar dacă punem cap la cap impresiile noastre superficiale și subiective (cum că e și zgârcit, dar și generos; și vanitos, dar și evitant; și temerar, dar și fricos etc.) și ceea ce am mai auzit despre oscilațiile sale politico-ideologice (și patron și susținător de presă, dar și dușman al găozarilor; și politician, dar și om de afaceri „independent”; și candidat, dar și „sponsor” etc.), am zice că slujba de secretar de stat la Ministerul Energiei nu prea i se potrivește. Una, însă, la un Minister Energetic al Flăcării Violet i s-ar potrivi de minune…

Tehnotronic

1 comentariu

Lasa comentariu
  1. birlic

    VISEZ CU OCHII DESCHISI!!! …A FOST „URCAT” ATAT DE SUS CA SA AIBA DE UNDE CADEA!!! UNDE N_AR DA DUMNEZEU!!! AR FI RAZBUNATI MII DE OAMENI CARE AU RAMAS PE DRUMURI DIN CAUZA ACESTUI EVAZIONIST PENAL!!! SPER SA NU AIBA TIMP SA_SI RECUPEREZE DIN BANII COTIZATI DIN GREU LA”POLITIC”!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *