Marius Onofraş: „Vreau să joc în continuare la Steaua!“

Marius Onofraş

Marius Onofraş

După terminarea campionatului şi după ce a luat Cupa României, jucătorul echipei Steaua Bucureşti, ieşeanul Marius Onofraş, a venit în vacanţă acasă, la Iaşi.

Faptul că este în vacanţă, nu l-a putut ţine departe pe Marius de fotbal, care s-a băgat la o miuţă alături de câţiva prieteni la Sala Polivalentă.

Jucătorul, care a început sezonul 2010/2011 ca titular la campioana Unirea Urziceni, a avut un final mai slab de campioant, de-abia prinzând banca de rezerve la Steaua.

„A fost un sezon mai ciudat pentru mine. S-au întâmplat foarte multe lucruri în acest an. Am plecat pe neaşteptate de la Urziceni la Steaua. Am sperat că voi juca mai mult la Steaua, dar acest lucru nu prea s-a întâmplat. Pe final, am reuşit să luăm Cupa României şi să mai salvăm ceva dintr-un sezon care nu a fost aşa cum ne-am dorit“, a spus Marius Onofraş.

Dorit la Vaslui

Chiar înainte de terminarea campionatului, oficialii formaţiei FC Vaslui şi-au manifestat interesul pentru servicile lui Marius, care însă speră să revină la forma care l-a consacrat şi, în sezonul viitor, să fie din nou titular în tricoul Stelei.

„Eu mai am un an contract cu Steaua şi chiar îmi doresc să rămân în Ghencea. La Steaua nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla şi tocmai de aceea trebuie să fii pregătit tot timpul pentru orice. Nu am primit nicio ofertă de la vreo echipă. Acum sunt în vacanţă, iar când se reiau pregătirile mă voi prezenta la antrenamentele Stelei. Rămâne de văzut ce se va întâmpla“, a mai adăugat Marius.

„Când joci în Champions League eşti fotbalist!“

Fără îndoială, pentru Marius Onofraş cea mai mare performanţă a carierei sale de fotbalist rămâne cucerirea campionatului cu Unirea Urziceni şi evoluţiile din Liga Campionilor.

„Cele mai mari performanţe de până acum le-am avut la Urziceni. Acolo pot spune că m-am simţit fotbalist adevărat. La Urziceni am reuşit să câştig titlul de campion şi să joc în cupele europene şi în Champions League. Când joci în Champions League eşti fotbalist! La Urziceni pot spune că m-am  desăvârşit ca fotbalist. M-am maturizat şi am învăţat foarte multe“, a concluzionat Marius Onofraş.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *