Mihaela Palade e liberă şi… pretenţioasă!

Se spune că moldovencele sunt cele mai frumoase femei din ţară. De această dată, o ieşeancă, înzestrată cu o frumuseţe exotică, este demnă de coperţile marilor reviste internaţionale, aceleaşi care au desemnat-o şi pe Aishwarya Rai, cunoscuta actriţă indiană, ca fiind cea mai frumoasă femeie din lume. Sosia actriţei bollywood-iene este Mihaela Palade, pe numele său de scenă Ella, o tânără de 28 de ani care trăieşte în anonimat la Iaşi.

Mihaela Palade

Mihaela Palade

Absolventa Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, promite să devină un nume în industria muzicală românească. „Îmi doresc să realizez ceva în acest domeniu şi voi face tot posibilul să îmi ating scopul”, spune Mihaela.
Deşi are ceva experienţă în lumea showbizz-ului, ieşeanca noastră nu are o ocupaţie constantă. A participat la celebrul concurs „Alege ASIA”, reuşind să depăşească faza regională, calificându-se mai departe în semifinală. Ulterior, a făcut parte dintr-o trupă de fete, înfiinţată de ea.
„Am cântat într-un grup, în afara ţării, în Spania. Acesta fiind înfiinţat de către mine. A fost, de fapt, un tribut adus trio-ului The Supremes şi Dianei Ross. Am cântat în baruri şi cabareturi. Pot spune că a fost o experientă deosebită, care îmi lipseşte enorm”, spune Mihaela.
A colaborat şi cu nume cunoscute din industria muzicală românească: „Am avut ocazia, în trecut, să cunosc profesionişti din domeniul muzical. Urma să fac parte dintr-un grup de trei fete şi bineînţeles că am cunoscut persoane cu renume din showbizz ca Mihai de la HI-Q, Jazzy şi Marian, foşti membri ai trupei Non Stop, băieţii din formaţia Bliss şi fetele din grupul TNT. Din păcate, nu am putut continua din motive personale. Nu am avut încă onoarea să colaborez cu persoane cunoscute la nivel internaţional, dar cine ştie? Poate voi avea ocazia!”.

„Nu folosesc trucuri!”

Deşi este invidiată de multe femei datorită trăsăturilor sale fizice deosebite, tânăra declară că nu face eforturi deosebite în acest sens: „De imaginea mea am o grijă aparte, dat fiind faptul că sunt femeie şi, ca mai toate femeile care se respectă, vreau să arăt întotdeauna impecabil! Însă nu folosesc nimic special şi nici anumite trucuri. Cred că sunt norocoasă, atât pot spune”.
În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, Mihaela mărturiseşte că, din păcate, aceasta este inexistentă. Deşi este extrem de frumoasă şi mulţi bărbaţi îi dau târcoale, se pare că exigenţele fetei sunt, pe bună dreptate, foarte ridicate. Cel care ar putea sa-i fure inima ar trebui să întrunească într-o oarecare măsură aceleaşi calităţi pe care le deţine actorul său preferat, Robert Downey Junior.
Frumuseţea exotică vrea să ajungă… tot în locuri exotice: „Mi-ar plăcea foarte mult să vizitez Dubai-ul. Este de prisos să dau motive, cred că este de la sine înţeles de ce. Cu toţii ştim, sau am auzit, că ar fi cel mai exotic şi fascinant loc din lume. Este chiar de poveste. Eu una aşa îl consider!”. Acolo se află şi cei mai bogaţi şeici care vor fi, cu siguranţă, uluiţi de frumuseţea Mihaelei şi care au, de ce nu?, posibilitatea de a o vor trata ca pe o privighetoare exotică.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *