Mihaela Rădulescu renunţă la haine mai ceva ca-n tinereţe! Diva a realizat o şedinţă foto incendiară

Dragostea a transformat-o într-o femeie din ce în ce mai dezinhibată. Mihaela Rădulescu trece printr-o nouă perioadă a vieţii sale, în care amorul pasional cu paraşutistul Felix Baumgartner şi apariţiile sexy ocupă locul de onoare. 

Mihaela Rădulescu s-a mândrit întotdeuna cu o siluetă de invidiat, iar odată cu trecerea anilor, „diva de la Monaco” şi-a definit bine statutul de „bombă sexy”.
Adeptă a unui stil de viaţă sănătos, bazat pe alimentaţie corectă şi sport, Mihaela a reuşit să-şi tonifieze corpul într-o aşa măsură, încât le-ar face geloase până şi pe adolescente.
În cadrul unei şedinţe foto recente, vedeta de televiziune a optat pentru un body extren de decupat, care i-a scos în evidenţă coapsele şi posteriorul bine lucrate .
Mai mult, atitudinea ei devine din ce în ce mai excentrică, iar dacă înainte, în cadrul şedinţelor foto sexy, Mihaela Rădulescu adopta o poziţie ceva mai rezervată şi elegantă, în prezent, ea debordează de încredere în propria persoană şi pozează asemenea unei puştoaice, pe paginile revistelor de adolescenţi.
Vouă vă place? Cum o preferaţi pe Mihaela Rădulescu?
Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *