Mihaela Rădulescu vorbeşte despre noua ei dragoste

Mihaela Rădulescu confirmă zvonurile apărunte recent potrivit cărora ar avea o relaţie cu Felix Baumgartner, devenit cunoscut după ce a sărit de la 39 kilometri înălţime.

 

 

„Da. Şi dacă nu mai aveţi alte întrebări, putem să ne vedem fiecare, mai departe, de vieţile noastre ? Încredere în voi şi iubire – cu aceste 2 elemente se merge mereu înainte. Sau se zboară extrem:))))” , a scris Mihaela Rădulescu pe contul său oficial de Facebook.

Răspunsul Mihaelei  vine după ce recent Getty Images a publicat  două fotografii din care rezultă că ea ar fi noua iubită a paraşutistului austriac Felix Baumgartner, devenit cunoscut după ce a sărit de la 39 kilometri înălţime.

Cele două imagini, realizate în cadrului un show difuzat de televiziunea germană RTL, o prezintă pe Mihaela Rădulescu, care este descrisă drept ”presupusa nouă iubită a lui Felix Baumgartner”.

Întrebată de un prieten de pe contul de socializare dacă mai formează un cuplu cu Dani Oţil, Mihaela Rădulescu i-a răspuns acestuia simplu – „Nu”.

Mihaela Rădulescu a realizat în urmă cu o lună un interviu cu Felix Baumgartner şi şi-a declarat admiraţia pentru el, spunându-i că una dintre dorinţele sale era să îl întâlnească.

 

Sursa: gandul.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *