Mihaela Rădulescu, bună de plată. Ce a decis instanţa

Mihaela Rădulescu va trebui să-i plătească daune morale omului de afaceri Radu Budeanu, proprietarul publicației Ciao. Vedeta a fost dată în judecată după ce a scris pe pagina sa de Facebook mai multe postări critice despre Radu Budeanu, fostul soț al Danei Budeanu, prietena ei cea mai bună.

Acest proces, de fond, vine în continuarea unei decizii de anul trecut a instanței care a obligat-o pe vedetă să șteargă de pe pagina sa de Facebook postările despre omul de afaceri. În plus instanța o obliga pe Mihaela Rădulescu să se abțină de la afirmații defăimătoare pe pagina sa de socializare până la pronunțarea în dosarul de fond în care se judecă Budeanu și vedeta Pro TV.

Tribunalul București a decis recent, pe dosarul de fond, să admită în parte cererea de chemare în judecată formulată de Radu Budeanu. Instanța o obligă pe Mihaela Rădulescu să-i plătească omului de afaceri daune morale de 4.000 de lei, potrivit informațiilor postate pe portalul instanțelor din România. Tribunalul a respins în rest cererile lui Budeanu, însă pe Portalul Instanțelor nu se precizează care au fost acestea.

De menționat că decizia nu este definitivă.

Sursa: paginademedia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *