A trecut prin momente teribile! MIHAI ALBU, la un pas de moarte: ”Am avut în stomac un litru de puroi!”

Mihai Albu a fost la un pas de moarte! Designerul a vorbit despre momentul în care a ajuns la spital, de urgenţă, şi a fost diagnosticat cu peritonită.

Mihai Albu a trecut prin momente teribile în urmă cu o săptămână. Designerul de încălţăminte a ajuns la spital cu peritonită, iar doctorii au descoperit un litru de puroi în stomacul lui. Medicii încă îl ţin sub supraveghere.

„Acum vreo 11 zile, am avut impresia că am făcut o indigestie, poate o toxiinfecţie alimentară. Am tras foarte mult de mine pentru că aveam foarte mult de muncă şi nu m-am dus la control. Durerile acelea au fost din ce în ce mai tari. Sâmbătă când m-am dus la medic, m-am ales cu peritonită. Mi-au spus medicii că aveam un l de puroi în stomac. Îmi pare atât de rău că am exagerat. Durerile acelea erau pe toată suprafaţa stomacului. Era să vă spun „La revedere”. Acum sunt bine! Sunt tot în spital şi cred că mai stau câteva zile, pentru că am o recuperare anevoioasă”, a declarat Mihai Albu într-o emisiune TV.

Mihai Albu are 53 de ani şi este un designer român de încălţăminte. A fost căsătorit cu Iulia Albu, iar împreună au o fetiţă, pe nume Mikaela.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *