O mai tii minte pe tanara violata de Augustin Viziru. Ce mai face si cum arata acum Majda Jolo!

Majda Aboulumosha a devenit cunoscuta odata cu rolul lui Lenti din „Regina”, cea care a fost violata de Armando, interpretat de Lucian Viziru. Acum, focoasa mulatra este sotie si mama, reusind in acelasi timp sa slabeasca spectaculos.

O mai tineti minte pe mulatra cu par bogat si cret, care interpreta rolul lui Lenti din telenovela „Regina”? Cea care a fost violata in film de personajul interpretat de Augustin Viziru? Disparuta din lumina reflectoarelor de cativa ani, Majda Aboulumosha s-a dedicat tatal cresterii fiicei sale. In plus, actrita se ocupa si cu accesorizarea hainelor pentru diferite persoane publice.

De asemenea, odata cu trecerea anilor, focoasa mulatra s-a schimbat total si din punct de vedere fizic.A slabit foarte mult!

Astfel, acum, tanara a reusit sa scape de aproximativ 20 de kilograme. Actrita, care a terminat intre timp si facultatea de teatru, marturiseste ca a luat in greutate dupa nastere.

Asa arata Majda acum

Asa arata Majda acum

Nemultumita de felul in care ajunsese sa arate, Majda a intrat imediat la regim, pe care l-a asociat cu mult sport. Nu s-a infometat si nu si-a dorit ca efectele sa fie imediate, temandu-se ca s-ar putea imbolnavi.

Acum, tanara mamica este foarte multumita de aspectul sau fizic si a inceput sa mearga din nou la castinguri, in speranta ca va prinde un nou rol intr-o telenovela. In plus, in prezent are studiile necesare, dar si o experienta in spate, asa ca se simte pregatita pentru orice provocare profesionala. 

Este sotie cu acte in regula!

In urma cu doi ani, Majda s-a si casatorit cu tatal fetitei sale, Maurice Jacques, pe care toata lumea il stie acum dupa numele de scena: J. Yolo, datorita hit-ului sau: „Te pup, pa pa!”.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *