O nuntă la Palas ca-n filme

Săptămâna care a trecut, la Iaşi a avut loc o altă nuntă cu ştaif. Robert, feciorul Lilianei Romaniuc, s-a căsătorit cu Daiana. Nunta fiului Lilianei Romaniuc (fostă şefă a Inspectoratului Şcolar Judeţean) a avut loc pe 28 iunie la Palas. Mireasa, Daiana, e din Rădăuţi (Suceava) şi e absolventă a Facultăţii de Psihologie de la “Cuza”. Pe propriile pagini de Facebook mireasa, mirele şi soacra mare au relatat, pe larg, fericitul eveniment, postând şi fotografii sugestive.

“Gânduri, lacrimi, speranţe”

Cea mai emoţionată pare să fi fost fosta şefă a ISJ. “O nouă zi ce aduce în faţa mea momentul la care m-am gândit cel mai puţin şi pe care, din dragostea sau egoismul mamei împlinite şi fericite, l-aş fi dorit mult, mult mai peste ani… Gânduri, lacrimi, speranţe şi multă bucurie sunt, toate, adunate într-o iubire infinită, aş spune fără început şi fără sfârşit, pentru Fiul meu!”, a scris Liliana Romaniuc, pe pagina personală de Facebook, în ziua nunţii fiului său.

Liliana Romaniuc, soacra mare, a fost şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean în vremea guvernării PDL şi consilier judeţean din partea aceluiaşi partid până de curând. A demisionat pentru a se ocupa de un proiect propriu, e director al şcolii private Seven Hills.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *