O româncă îi ia fața lui Kim Kardashian

O tânără cu origini româneşti este una dintre cele mai iubite vedete din Ghana, fiind mai apreciată şi decât Kim Kardashian, căreia se pare că îi face concurenţă pe internet cu pictoriale incendiare.

Născută din tată ghanez şi mamă româncă, frumoasa Deborah Vanessa (30 de ani) e una dintre cele mai îndrăgite artiste din Ghana. Atât din cauza cântecelor ei, cât şi a pictorialelor extrem de sexy pentru care a fost comparată cu celebra vedetă americană Kim Kardashian. După ce soţia lui Kanye West a apărut dezbrăcată pe coperta revistei Paper, Deborah şi-a postat pe reţelele de socializare fotografii în care apare goală, spre extazul fanilor. Imaginile au fost preluate imediat de presa africană, luându-i astfel faţa lui Kim, dată repede uitării, românca făcându- i o concurenţă acerbă.

images

În plus, pentru pozele fierbinţi, actriţa şi-a mărit conturile cu suma de 8.000 de dolari. O publicaţie ghaneză scrie că Debbie a primit oferta de a renunţa la haine chiar de la site-ul YouTube. Românca a ajuns celebră în întreaga lume după ce în urmă cu trei ani a lansat melodia “Uncle Obama”, iar de atunci cariera ei e în plină ascensiune, ea fiind invitată în 2013 şi la celebrul festival Glastonbury. Deborah e şi prezentatoare TV, actriţă, fotomodel căutat şi… fashion icon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *