Omu’ lui Relu dixit!

“Vă aduc alţii au depus proiecte pentru modernizarea aeroporilor prin fonduri europene, iar Iaşul figurează ca eligibil pentru accesarea acestor fonduri în. Modernizarea aeroportului accesând fonduri europene este obiectivul meu şi al colegilor mei din USL”.

Mugurel-Cozmanciuc-si-Bogdan-Cihodaru

Mugur Cozmanciuc şi Bogdan Cihodaru

Cam aşa arată un fragment dintr-un comunicat transmis presei de Cozmanciuc. Mugur Cozmanciuc. Agentul din CJ al lui Relu.

Da, aţi ghicit, acel liberal care a reuşit performanţa de a ieşi primul de la coadă în toate sondajele făcute de USL pentru Primăria Iaşi. Mărturisesc că am apelat la dexonline.ro pentru a afla singularul “aeroporilor”, dar site-ul în cauză a îndrăznit să mă avertizeze că nici el, săracul, nu a auzit de un astfel de cuvânt.

Bun, ok, să zicem că a vrut să spună “aeroporturilor”, a greşi e omenesc. Recitiţi, însă, cele două tentative de fraze. Chiar încă o dată.

Speculând, putem spune că prima tentativă de frază a fost supusă unei cosmetizări comuniste, iar continuarea, “buzunarul lui Relu Fenechiu”, a fost oprită de la tipar.

“Şi ce dacă Fenechiu câştigă 70 milioane euro? Faceţi aeroportul!”, cam asta era declaraţia şefului liberalilor ieşeni, cu câteva zile înainte ca Mugur Cozmanciuc să “deie” presei năzdrăvănia de comunicat.

Şi e pe bune! Declaraţia, adică. Cereţi înregistrarea de la Tele M.

Vedeţi cum toate se leagă? Păcat că unii oameni nu sunt legaţi. De proiectele Iaşului, evident.

Trecând la lucruri mai serioase, cine este acest Mugurel înflorit în primăvară fenechiană? Actual director de marketing la CET. Da, falimentara CET Iaşi, unitatea aia de nu ne dă apă caldă. Cum a ajuns acolo? Chelnerii ştiu de ce. Sau, mai bine spus, băieţii care rup biletele la intrarea în discotecă…Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *