Pancu şi-a tras moped

Daniel Pancu

Daniel Pancu

După ce a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice şi condamnat, la finele anului trecut, la 10 luni cu suspendare, Daniel Pancu a fost obligat să fie pieton pentru o perioadă de un an, permisul fiind anulat şi de-abia anul viitor având dreptul să dea un nou examen.

În aceste condiţii, Pancone a avut trei opţiuni: fie să meargă cu taxiul, fie să-şi angajeze şofer, fie… să conducă ceva ce nu necesită permis. Cum cea de-a treia varianta părea mai convenabilă, ieşeanul nostru şi-a luat un moped, care l-a costat mai puţin de 15.000 de lei.

Modelul ales de atacantul Rapidului este Microcar MC1, o maşinuţă cu două locuri, care poate fi condusă fără a avea nevoie de permis de conducere. Maşinuţa care pare mai mult o jucărie pentru copii, este produsă în Franţa, consumă foarte puţin, aproximativ 2,5 litri la suta de kilometri, are 2,8 metri lungime şi 1,4 metri lăţime. Nu are ambreiaj şi nici cutie de viteză, ci un variator, pentru mers înainte sau înapoi şi nu depăşeşte 50 de kilometri pe oră.

Singurul impediment al acestei maşinuţe este acela că face un zgomot infernal, Pancone spunându-le colegilor că porneşte toate alarmele de la maşinile din jur atunci când îi dă cheie „bolidului“ său.
Şi să mai spui că ieşeanul nostru nu este inventiv. Bravo, Pancone, de data asta, ai nimerit-o!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *