PCR – Partidul Cascadorii Râsului

Ion-Serbina

Ion Serbina

Râdem cu poftă, în ultima vreme, de flecăreala din organizaţia conservatoare de Iaşi, presărată cu răsturnări de situaţii demne de o telenovelă africană. Intraţi doar pe bază de Antene în USL, peciştii ieşeni joacă tare şi anunţă de unii singuri că au şi stabilit candidaţii USL pentru primărie şi şefia judeţului, recte Tudor Ciuhodaru şi Ion Serbina.

Dacă în cazul primului încă se ţin pe poziţii, cu Serbina au intrat în păcat. Adepţii ieşeni ai lui Felix au anunţat, săptămâna trecută, cu surle şi trâmbiţe că nea’ Ion va fi candidatul USL pentru şefia Consiliului Judeţean. La numai o zi de la magnificul anunţ, Serbina dezertează din PCR, realizând, probabil, că alături de pecişti nu-şi va putea duce la îndeplinire scopul său politic: dulcea răzbunare împotriva lui Costică Simirad, cel care l-a mătrăşit din funcţia de (prim)secretar al judeţului.

Este pentru a doua oară, însă, când Serbina pleacă din PCR, la doar un an de când a intrat în rândul “conservatorilor reformaţi” şi nu este exclus un episod III al telenovelei care face audienţă mai mare chiar şi decât emisiunile lui Petru Frăsilă.

Înţeleptul Serbina a moştenit, se vede, flecăreala conservatoare şi a mimat cum îşi pune pietrele în car, anunţând că va candida ca independent la şefia CJ.

Deşi ne este indiferentă opţiunea sa, noi credem, totuşi, că va avea o şansă la alegerile de anul viitor: cea a porcului de Crăciun!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *