Pe cine a mai năşit doctorul Cihodaru?

Tudor Ciuhodaru

Tudor Ciuhodaru

Doctorul Cihodaru este naşul d-nei Daniela Anca, fostă Movileanu acum căsătorită Mînăstireanu şi a finului Daniel Mînăstireanu, ambii din Iaşi. Anca Daniela este juristă la spitalul de urgenţe Sf.Ioan. A terminat Universitatea particulară Kogălniceanu din Iaşi, este de o crasa incompetenţă, o nulitate. Soţul Daniel, finul doctorului Cihodaru este din clanul Mînăstireanu. Are atelier de confecţii metalice. Taică-su este vestit pentru şpăgile pe care le dă la Conest ca să prindă mereu lucrări, cum ar fi: balustrade de inox, porţi, garduri etc. Are o grămadă de firme în Podu Roş maică-sa deţine firma Agrocim SRL, prin care vinde porţelanuri, alimente etc. Toţi au terenuri la Bucium, Vânători şi în Iaşi. Câteva maşini extrem de scumpe  etc.

Toţi sunt protejaţii lui Cihodaru acum, au oameni angajaţi la negru, nu plătesc impozite la stat, Mînăstireanu Daniel îşi mută permanent conturile din bancă în bancă (Bănci mici) pentru a nu plăti statului impozitele cuvenite. Asta pentru că sunt mai mulţi ani de când nu le-au plătit. Şi totuşi trăiesc în stil mare, protejaţi cu toţii de doctoraşul acesta Cihodaru, care i-a şi cununat în mai 2010 pe cele 2 beizadele: Anca Daniela şi Daniel.

Dacă tot se restructurează spitalele, ar trebui să înceapă cu această nulitate de juristă încrezută şi grasă, care acoperă mizeriile lui Cihodaru. Succes! Lasă-ne Cihodarule, cu teoria! În practică, eşti un mare corupt. Porcule!

Investigaţi şi faceti un articol, vă veţi speria şi veţi face senzaţie cu adevărata caracatiţă patronată de doctorul Cihodaru!

Notă: acest text este o bârfă preluată de pe net de la un cititor anonim şi nu reprezintă punctul de vedere al redacţiei.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *